arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara investeerib 4 miljonit uue meditsiinikeskuse rajamiseks

Ärikinnisvara investeeringute juhtimise ettevõte Domus FND teeb ca 4 miljonilise meditsiinisektori  kinnisvarainvesteeringu ning rajab Põhja-Tallinna meditsiinikeskuse piirkonda Pelgulinna Tervisemaja.

Ajal, mil meditsiinisüsteem on pidevate ühiskondlike ootuste ja tähelepanu luubi all, adub ilmselt igaüks antud sektori hädavajalikkust. Eluliselt tähtsa valdkonna laitmatu toimimine ja toetus on täna olulisem, kui kaasaja ühiskond oleks osanud arvata. Seda suurem heameel on tõdeda, et Eestis on viimastel aastatel selgelt näha erasektori investeeringute kasvu meditsiinisektori poolt kasutatavatesse uutesse äripindadesse (haiglakomplekside pidev uuendamine, tervisekeskuste rajamine jne). Kommertskinnisvara meditsiinisektori viimase aja mahukas 4 miljoniline investeeringuotsus Pelgulinna Tervisemaja kasuks on üks näide uudsest vajaduspõhise kontseptsiooniga arendusest, mis täidab nii klientide, arendajate kui investorite ootusi.Pelgulinna Tervisemaja arendatakse Põhja-Tallinna välja kujunenud meditsiinikeskusesse.
Koostöös arhitekt Ralf Tammega on vahetult Pelgulinna Sünnitusmaja kõrvale planeeritud ehitada uus moderne 19 meetri kõrgune ärihoone koos seda teenindava maa-aluse parkimisega. Pelgulinna Tervisemaja hoone ehitatakse aadressile Ädala tn 1, millel asuv vana hoone teeb ruumi kaasaegsetele uutele lahendustele. Hoone hakkab endas ühendama erinevaid meditsiiniteenuste ja -toodete pakkujaid ning siia luuakse keskkond, kus tekib sünergia nii erinevate majas tegutsevate meedikute ja ettevõtete vahel kui ka mugav keskkond nende klientuurile. Hoonesse on planeeritud esmatasandi tervisekeskus, mis tähendab, et tulevikus osutavad keskuses teenuseid lisaks perearstile ja pereõele ka füsioterapeut, ämmaemand ning koduõde. Piirkonna lihtne ligipääsetavus kõikidest külgnevatest linnaosadest võimaldab patsientidel oma arsti igal ajahetkel kiirelt külastada.

Investeeringut juhtiv Domus FND juhatuse liige Jaan Liitmäe:
“Planeeritud Pelgulinna Tervisemaja arenduse kapitalimahutus saab olema kokku suurusjärgus 4 miljonit eurot. Hoonesse on planeeritud 3000m2, mis sisaldab nii üüripindasid kui maa-alust parkimist. Ehitustöödega on plaanis alustada selle aasta teisel poolel ning sellest hetkest pooleteise aasta pärast saavad üürnikud oma uutes ruumides ka tööd alustada. Juba paljudele tallinlastele tuttav naaberhoone Pelgulinna Sünnitusmaja näol tähendab olemasoleva meditsiinifunktsiooniga keskuse kõrvale ärikinnisvara mõttes uue võimaluse tekkimist paljudele teistele meditsiinisektori osalistele. Lisaks perearstidele on hoone atraktiivne inimeste töötervishoiu ning vaimse tervise eest hoolitsejatele, rääkimata hambaarstidest, farmatseutidest jne. Lisaks klientide vastuvõtuks sobilike ruumidega, pakutakse Pelgulinna Tervisemajas üürnikele klassikalist kabinetisüsteemi koos mugavate ootealadega.

Domus FND on ärikinnisvara investeeringute juhtimise ettevõte, mis koondab nii olemasolevaid kui potentsiaalseid uusi investoreid loomaks atraktiivset rahavoogu genereerivat ärikinnisvara portfelli Eesti turul. Nõustatakse nii investorite kui kinnisvaraomanikest klientide investeeringuid ärikinnisvarasse kogu nende elutsükli jooksul, tühjast maatüki planeerimisest kuni olemasoleva hoone rekonstrueerimiseni. Eesmärk on luua väärtust nii ühiskonnale kui klientidele, kasutades selleks investorite vahendeid, Domus FND töötajate pikaajalisi teadmisi ärikinnisvara ning finantsturu kohta.

HEINI SIIRUS
Domus Kinnisvara
Ärikinnisvara konsultant
+372 5344 4756
heini.siirus@domus.ee

KAIDO ELRAM
Domus Kinnisvara
Ärikinnisvara konsultant
+372 5300 5441
kaido.elram@domus.ee