arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

2019 uued tuuled interjööris

Olles vastutav kliendini jõudvas uue kodu visuaali pakutavas emotsioonis, tuleb uusarenduste turundusjuhina tahes tahtmata sammu hoida kodukujundustrendidega. Uusarenduste kinnisvaraturul ringleb väga palju ilusate kodude 3d lahendusi. Valmis on tehtud nõudlusele vastavaid puhta disainiga näidiskodusid ning üleüldiselt on kõikide nende emotsionaalsete visualide taga tohutu pingutus. Eesrindel säravad kodulahendused, millel on kõrged laed ning skandinaavialikult minimalistlik sisustus. Teisel kohal positsioneeruvad heledates värvigammades, õhulised, hubasuse tiitliga tituleeritud ootuspärased perekodud. See kõik on tõesti imeilus. See kõik on kvaliteetne ning vastavuses sihtgrupi ja klientide üldiste ootusega. Aga see kõik ongi lihtsalt ilus. Iseenda arendamiseks ning uuendustega kaasaskäimiseks, tuleb kasuks kõiksugune põnev, teistsugune ning uudne vaatenurk – trendid muutuvad ning muutuvad ju ka inimeste emotsioonid.

Mida põnevat siis 2019 meile soovitab?

TULEB: traditsioonilised lillemustrid, kas otsesel või abstraktsel moel ülekantud tähenduses – seinad ja kangad. 

TULEB: julged värvid, mis pakuvad aktsenti valgetele puhas-toonidele. Eriline disainiguru on 2019ndal aastal smaragd roheline.

LÄHEB: külmad hallid toonid kaotavad uuel aastal enda fenomeeni – soe on uus külm. Lisada külmale hallile juurde soojad kangad või hoopiski pehmelt kumav valguslahendus ning ollaksegi omadega juba rohkemgi veel kui plussis.

TULEB: lisaks lillemustritele on süvenemas ka monokromaatilised mustrilahendused: vaipadel, mis ühinduvad nipsasjakeste stiiliga riiulitel.

LÄHEB: terrassitrendid köögist ära – väligrilli meenutavad pliidirauad ning luitunud ja näiliselt plekilised kivipõrandad.

TULEB: 2019 aastal jäävad aupaiste alla edasi käsitöötooted. Savist/portselanist toidunõud ning iluskulptuurid hoiavad hubasusehõngu latti kõrgel. Loomulikult siia juurde ka kõiksugune kodumaine nišš – disain.

LÄHEB: see lõputu indigo stiil ning lõpmatuseni ja stiilitult segatud ajastud.

TULEB: boho stiil miksituna modernsusega – üks parimaid, mis sinu koduseinte vahel juhtuda võib.

LÄHEB: ühekülgne tonaalsus värvides – üleni kreemikas valge palett magamistoas isikupäraste aktsentideta.

TULEB: rohkem kui kolme erinevat tooni metallid kodukujunduses on üks silmapaistvamaid uuendusi, mida 2019 endaga kaasa toob. Metallid nagu hõbe ja tina võib hästi segada pronksist ja mustadest pruunmetallidest toodetega ning imelise lahenduse annavad ka näiteks messing, kuld või nikli aktsendid kas õliga hõõrdunud pronksist või vananenud rauast efektidega aktsendid.

TULEB: tere tulemast tagasi sügavmustad ja tumedad vannitoad ning  peatse jällenägemiseni läikivad mööblipinnad. Viimast eriti köökides, kus kõrgläikega tööpinnad asenduvad soojemate, tumedamate ja looduslähedasemate toonidega – marmor veel siiski ära ei kao.

LÄHEB: suurim kaotus tõelistele disainihaidele – sukulendid ei ole tulnud selleks, et jääda.