arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Tartu esimene A energiaklassi korterelamu

Ühes hinnatumas ja kiirema arenguga Raadi-Kruusamäe linnajaos on peatselt kerkimas tõeline pärl, moodsa arhitektuuriga esimene A energiaklassi korterelamu Tartus.

Rahuliku liiklusega Põllu tänavale rajatavas energiatõhusas 5-kordses kivimajas saab olema kokku 25 2-, 3- ja 4-toalist hubast ja praktilise ruumilahendusega korterit suurusega 39,6 -81,1 m². Hoone kaasaegne ja mänguline funk-stiil loob puhtad ja selged, kasutusmugavusele suunatud lahendused.

Majja tuleb lift, iga korteri juurde kuulub esimsel korrusel paiknev mahukas panipaik ja auto parkimiskoht maja hoovis.

Kortermaja teevad eriliseks hoolikalt läbimõeldud planeeringutega korterid. Iga 2.- 5 korruse korteri juurde kuulub ka avar 4,8- 8,2 m² rõdu, esimese korruse korteritel 29,2 m² suurune terrass.

Maja ümbrus haljastatakse erinevate puude ja põõsatega, rajatakse majaelanikele privaatne puhkeala koos mänguväljaku ja pinkidega.

See on unistuste kodu teadlikele, praktilistele, endast ja ümbritsevast elukeskkonnast hoolivale inimestele, kes hindavad madalaid korteri ülalpidamiskulusid,  äärelinna võlusid alates looduslähedusest ja vaikusest ning lõpetades mitmekülgsetest sportimis- ning vaba aja veetmise võimalustega, mida pakuvad läheduses asuvad kergliikulusteed, Raadi park ja mänguväljakud. Lähimad kergliiklusteed on Kõrveküla ja Lähte suunal, võimaldades harrastada turvalist jalgrattasõitu ka pere pisematel.

Pere, kes otsustab luua siia enda tulevase kodu, saab rõõmustada kõikide linnaelu hüvede üle. Lasteaeda jalutamiseks ja toidupoodi minekuks ei ole kunagi tarvis käivitada autot, sest kaks lähimat toidupoodi- Selver ning Maxima jäävad 200 m kaugusele ning lasteaed “Klaabu” asub üle tee. Lähim ühistranspordipeatus on kõigest 50 m kaugusel.

Rohelist mõtteviisi ning keskkonnasõbralikku liikumiskeskkonda toetava rattaringluse projekti lähim rattaparkla asub samuti kortermaja vahetus läheduses, andes võimaluse avastada ümbrust ning pakkudes alternatiivi autosõidule kogu linna piires.

Usaldusväärse ja pikaajalise kogemusega arendaja poolt rajatav kortermaja on arhitektuuriliselt ümbritseva keskkonnaga suurepäraselt sobituv, korrates hoone fassaadil ümbritseva looduse mustrit- kauneid puuvõrasid, mis hoiavad rõdusid justkui linnupesi enda kindlas rüpes.

A energiaklass tähendab madalamaid energiakulusid kogu hoone kasutusajaks.

Hoone katusele planeeritavad päikesepaneelid vähendavad 25 % võrra maja üldelektrikulusid. Korteripõhiselt reguleeritav vesipõrandaküttel keskküttelahendus on samuti märgatavalt soodsamate küttekuludega isegi võrreldes B ja C energiaklassi radiaatorküttel kortermajadega.

Põllu 10 kortermaja puhul kasutatakse A energiaklassi saavutamiseks kõiki kaasaegseid ehituslahendusi, milleks on näiteks soojuspidavad aknad, paksemad soojustuskihid, soojsutagastusega sundventilatsioon kui ka LED- valgustid.

Korterelamu lõuna suunas paiknevad aknad võimaldavad maksimaalselt kasutada loomulikku valgust ning vähendada energiakulu valgustusele ja talvisel ajal küttele.

Kaasaegne ja mänguline funk-stiil loob puhtad ja selged, kasutusmugavusele suunatud lahendused.

Siseviimistluslahenduste osas on valikus Standard- ja Eksklusiivpakett, kus leidub lahendusi igale maitsele, et kujundada enda unistustele vastav kodu.

Kui soovid muuta maailma, siis alusta enda kodust!
Uudista arenduse kohta lisa siit