arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kodud miljööväärtuslikus paekivihoones

Valge tn 6A hoovis renoveeritakse 18. saj. lõpul Paul I korraldusel ehitatud miljööväärtuslik paekivist hoone-staabihoone. Paul I poolt rajatud sõjaväelinnakut hakati kutsuma Uuslinnaks. Sealt sai tänapäevalgi kasutusel olev Uuslinn oma nime.

Staabihoone vastu, mõnusalt vaiksesse ja rohelisse sisehoovi ehitatakse uus nelja korruseline kortermaja. Siit tulebki nimi HÕBEVALGE . Hõbe on vana-tark, ajalooga ja soliidne. Valge aga uus, puhas, noor, ilma kogemuste-, mälestuste ja ajaloota.

Hõbevalge  kodudes saad valida vana-ajaloolise ja uue-kaasaegse vahel – need on kodud, mis algavad suure algustähega. Korterid on inimestele, kes hindavad kõrget kvaliteeti ning ajaloolise tähendusega koduhoovi.

Valge tänavale rajatakse kaks korterelamut aadressiga Valge 6A/1 ja Valge 6A/2. AZIA Arhitektid OÜ poolt projekteeritud 3-korruselises Hõbemajas  8 ajaloohõngulist korterit ja 4-korruselises hoones 28 uut korterit.

Projekti andmed meie lehel:

https://azia.ee/Hobevalge-in-Uuslinn

  • 1-5 toalised hästi läbimõeldud planeeringuga korterid;
  • Igal Valgemaja korteril on rõdu/lodža, panipaik ja parkimiskoht;
  • Korterid paiknevad sisehoovis ja on privaatsed;
  • Parkimine on korraldatud aiaga piiratud ja tõkkepuuga avataval kinnistul asuvatel parkimiskohtadel;
  • Staabihoone renoveerimistöödega ja uue maja ehitusega alustati veebruaris 2019. HÕBEVALGE projekti valmimistähtaeg on aprill 2020.

Hõbevalge majas leiate eest kaarlaed ning 1 m paksused müürid. See on unistuste maja inimesele, kes tahab kodu luua omanäoliseks ja kordumatuks.

Hõbemaja kolmandale korrusele kerkivad aga suurte katuseakendega imelised korterid, kus lamate voodis imetledes tähistaevast.

Valgemaja kõikidel korteritel on rõdud ning esimesel korrusel olevatel korteritel ka kuni 15 m2 suurused terrassid. Suured klaaspinnad, palju valgust ja maja taha jääv roheala teeb sellegi maja tõeliseks oaasiks keset linna. Valges majas on veel saadaval üksikud korterid.

Hõbemajas on veel vabu kortereid. Kolm korterit sellestki majast on juba leidnud endale huvilised.

Ehitus on läinud oodatud tempos ja ehk pisut kiireminigi. Samas ka ei saa kurta müügitempo üle. Huvi on olnud väga suur.

Asukoht on super. HÕBEVALGE asub hinnatud rohelises, promenaadi- ja merelähedases piirkonnas Kadrioru pargi kõrval, vanalinnast jalutuskäigu kaugusel. Logistiliselt on väga mugav ja turvaline liikuda jalgsi, ratta, auto või ühistranspordiga. Jalutuskäigu kaugusel kaubandus -, kultuuri -, haridus- ja meelelahutusasutused. Läheduses ka linna parim valik kohvikuid ning restorane.

Olete kõik oodatud kortereid uudistama meie HÕBEVALGE kliendipäevale mis toimub 26.10.2019 kell 12:00-14:00.

Huvi korral võtke ühendust meie tublide müügispetsialistidega ning uudistage arenduse kohta lisa siit