arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Unistus post-koroona kodust

Meie uue reaalsusega arvestav ideaalkodu peab olema linnatingimustes asukohas, kuhu saab tuua vahetus läheduses asuvasse pakiautomaati kõikvõimaliku proviandi. Peale lühikest ümberkohanemise perioodi, oleme me suutelised rõhuvat enamust tooteid soetama digitaalselt. Sellele saab tihti juba täna otsida vajadusel lisaks digitaalsetes kanalites nõustamist, et teha enda jaoks hea otsus.

Meie post-koroona kodu asukoht peaks võimaldama inimeste poolt tarbitavate  põhiteenuste kasutamist jalgsikäigu raadiuses. Või vähemalt loetud peatuste kaugusel ühistranspordi abil, mis aitab pere-eelarvet tasakaalustada alustuseks eratranspordi kulude kaotamise või vähemalt olulise vähendamise arvelt. Loe: müüa oma isiklik auto.

Kodune söögi tegemine ning pereringis lõuna ja õhtusöögid saavad olema õnneks pidurdamatult tõusuteel. Õpime oma köögitehnikat lõpuks tervikuna kasutama ning digitaalsed kokasaated ning retseptid interneti avarustest annavad lõputu variatsiooni menüü osas.

Jalutuskäigud trammi-, bussi- ning trolliiliinide lõpp-peatustest lähimasse metsatukka, et kas teha sporti või harrastada korilust, saavad uueks meelelahutuskeskuse või spaa-külastuseks. Rääkimata potipõllunduse taastulekust olemasolevates suvilates või maal elavate vanavanemate juures koos keldri vajadusega.

Tagasi juurte juurde ehk unistus uuest post-koroona kodust ei paistagi nii hirmutav…