arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Hõbevalge kodude auväärt ajalugu ning kaasaja imeline kooslus!

Hõbevalge kodudes saad valida vana-ajaloolise ja uue-kaasaegse vahel.
Kõik korterid on täiesti ainulaadsed ja kordumatud!

Valge tn 6A hoovis on renoveeritud 18. saj. lõpul Paul I korraldusel ehitatud miljööväärtuslik  ning huvitava ajalooga paekivist Hõbemaja ehk nn staabihoone.  Staabihoone vastu, mõnusalt vaiksesse ja rohelisse sisehoovi on ehitatud uus nelja korruseline Valgemaja. Siit tulebki majadekompleksi ja kinnisvaraarenduse nimi  – HÕBEVALGE. Hõbe on vana-tark, ajalooga ja soliidne. Valge, aga iseloomustab kaasaega ja nooruslikkust.

“Hõbevalge kodud on inimestele, kes hindavad kõrget kvaliteeti ning ajaloolise tähendusega vaikset koduhoovi”
Valgele tänavale on rajatud kaks korterelamut aadressiga Valge 6A/1 ja Valge 6A/2. AZIA Arhitektid OÜ poolt projekteeritud 3-korruselises Hõbemajas  on 8 ajaloohõngulist korterit ja 4-korruselises hoones 28 uut korterit. Projekti andmed >>

Tänaseks on Valgesmajas 28- st korterist müüdud 24 korterit, järel  uue omaniku ootel veel vaid 4 korterit. Nendest esimesel korrusel üks 2-toaline (55.3 m2, terrassid 5,8+5,8 m2) ja üks 3-toaline korter (59,2 m, terrass 12 m2). Teisel korrusel 3-toaline korter (59,2 m2, rõdud 3,8+4,2 m2) ja neljandal korrusel 2-toaline merevaatega avar, kõrgete lagede ja teisel tasapinnal lisa pindadega korter (kuhu saab külalised magama paigutada), lisaks rõdu 7m2. Olgu öeldud, et Valgemaja kõikidel korteritel on avarad terrassid või rõdud.

Hõbemaja ehk staabihoone on põneva ajalooga hoone, mis saab 2020. aasta suveks endale uue elu. Maja iga korrus ja korter on täiesti ainulaadne ja kordumatu. Siin saab enda sisekujundusmeelel ja fantaasial tõeliselt lennata lasta, et luua endale täiesti kordumatu ja isikupärane kodu.

Esimesel korrusel püüavad pilke kaarlaed ja põnevate lahendustega eluruumid. Teisel korrusel on aga ruumides palju valgust ja kõrged 4 m laed. Suured toad, mille juurde kuuluvad suursuguselt avarad vannitoad ja garderoobiruumid. Kolmandal korrusel saab katuseakendest imetleda lausa tähistaevast…

Vanale hoonele uue elu võimalikuks muutmine on väärt iga töötundi, mida vanast staabihoonest moodsa ja isikupärase elumaja tegemine nõuab. Säilitatud on nii palju kui võimalik, eksponeeritakse uhkusega väärtuslikku. Maja on aukartustäratav oma 1,5 m läbimõõduste paekivi seintega. Ehituses on nii valgeks krohvitud seinu, punast tellist kui paekivi. Põrandatel on kalasaba parkett.



Inimesed, kes Hõbevalge kodudesse elama asuvad mõtlevad kindlasti 10-15 aastat ette.

Korter selles majas on investeering ja need inimesed, kes siia korteri ostavad panustavad oma kodusse kindlasti rohkem. See on teadlik noorem inimene või kunstniku hingega ja vaimsete huvidega inimene. Samuti on Hõbevalge suurepärane kodu perele nii sise- ja väliruumi kui ka asukoha mõttes. Kodu saab siin väga mitut moodi üles ehitada. See võib olla galerii või kodu kui kunstiteos!

Hõbevalge kodud asuvad hinnatud rohelises, promenaadi- ja merelähedases piirkonnas Kadrioru pargi kõrval, jalutuskäigu kaugusel vanalinnast. Logistiliselt on väga mugav ja turvaline liikuda jalgsi, ratta, auto või ühistranspordiga. Läheduses on ka kaubandus -, kultuuri -, haridus- ja meelelahutusasutused ning linna parim valik kohvikuid, restorane. Lisaks mere lähedusele ja Kadrioru miljööle pakub võimalikule uuele kodule lisaväärtust vaikne sisehoov, mis eemal tänavamürast. Asukoht on lihtsalt siin super!

Hõbevalge on tõepoolest paik kuhu luua oma kodu ja tuua oma pere.
Siin saavad kõik teie unistused teoks ja vajadused täidetud, rohkemgi veel!
Valgemaja on täiesti valmis, Hõbemajas käivad viimased ehitustööd. Siinsest tulevikuvaatest ja elust saavad osa vaid loetud. Juhul kui tunned, et Hõbevalge kõnetas, puudutas – võta kindlasti ühendust! Broneeri kohtumine ja läheme vaatame selle unikaalse Hõbevalge koosluse üle!

Hõbevalge arenduse kohta lisainfo >>
Hõbevalge koduleht >>
Tutvu ka Hõbevalge Kodud objektipakkumistega >>