arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kus nõudlust, seal pakkumist!

“Teretulemast maailma!”
“Teretulemast meie perre!”
“Teretulemast uude ellu!”

Kindlasti on veel palju erinevaid tervistushüüdeid, mida äsjasündinud lapsukestele Pelgulinna sünnitusmajas on läbi aegade hüütud ja hüütakse veel edaspidigi. Sünnitusmaja on Pelgulinna asumi üks peamine maamärk, mida teab vast iga täiskasvanud tallinlane.  Ent seal naabruses on ka Põhja-Eesti Regionaalhaigla Verekeskus, teinegi meditsiinivaldkonnaga seonduv tuntud hoone. Ühes sünnivad uued elud, teises ollakse doonoriks, et ohus olevad elud saaksid jätkuda.  Nagu kõnekäänd ütleb: “ega kaks jää kolmandata” – peatselt kerkib Pelgulinna asumisse neile kahele tugevalt meditsiiniga seotud hoonele lisaks ka kolmas – Pelgulinna Tervisemaja.

Selle kaasaegse kuuekordse tervisemaja aadressiks saab Ädala 1, asukohaga otse Sõle ja Ädala tänava nurgal, Ädala bussipeatuse taga. Pelgulinna Tervisemajja on oodatud eripalgelised terviseteenused vastamaks väga erinevatele vajadustele, alates perearstikeskusest, füsioteraapia tubadest, kuni töötervishoiu ja psühhoteraapia spetsialistideni. Loomulikult ei puudu sellisest hoonest ka apteek, aga oodatud on sinna ka tervislikku kehakinnitust pakkuv toitlustaja.

Hoone projekteerimine on käivitatud ning hetkel on olemas paindlikkus kõiksugu erilahenduste loomiseks. Kuna lähedusse arendatavasse hipodroomi arendusse on planeeritud ca 350 000m2 uut äri- ja elukondlikku kinnisvara ning ka muu ümberkaudne piirkond jätkab jõudsalt arenemist, siis nõudlust erinevate terviseteenuste pakkumiseks on juba hetkel piisavalt ja saab olema veelgi enam.

Kiirematele huvilistele, kes soovivad oma haaret antud piirkonnas tugevdada, pakume paindlikke lahendusi ja eksklusiivseid parkimistingimusi.

Tekkis huvi? Teretulemast Pelgulinna Tervisemaja projektiga tutvuma ja oma äri selles projektis edendama!

Lähemalt tutvumiseks kliki www.tervisemajad.ee ja täiendavat infot ammuta meie ärikinnisvara konsultantidelt Heinilt ja Kaidolt:

heini.siirus@domus.ee, tel: +372 5344 4756
kaido.elram@domus.ee, tel: +372 5300 5441