arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kesklinna büroode hulgas uus tegija – Jõe 2A

Oled oma (start-up) ettevõttega jõudnud sinna staadiumisse, kus soovid kolida oma esimesele äripinnale? On mõte ja plaan kodusest kontorist või start-up inkubaatori ruumidest vaja välja murda ja kasvava kollektiiviga üheskoos professionaalselt äri kasvatama asuda? Teretulemast Jõe 2A hoonesse – otse südalinna tuiksoonele, uhiuude (väike)ettevõtluseks loodud büroosse!

Jõe 2A majas on nii mikroettevõtluseks sobivaid 25m2-30m2 pindasid kui kiire kasvu korral ümberkolimiseks veidi mahukamaid ruume: 51m2, 70m2, 120m2, 188m2, 255m2 ja lõpuks kasvõi terve korrus ehk 440m2 pindasid vabalt saadaval. Hetkel veel on. Tegelikult anname võimaluse kiirreageerija(te)le ka mitu korrust hõivata – kasvata oma äri nii suureks, kui ise soovid, õdusaid kontoripindasid meil selleks jagub!

Loomulikult ei pea Sul selleks tingimata start-up ettevõte olema, on ju igasuguse ettevõtlusega alustamiseks vaja kontorit, kus segamatult ainult tööasjadesse pühenduda, koosolekuid ja webinare pidada ning kodusest melust veidi eemal olla. Kui soovid oma kontori uksetaga ühisalal kohtuda teiste omasuguste ettevõtlike inimestega, kelle kireks on oma äri ehitamine ja arendamine, siis Jõe 2A on Sinu ärile sobiv hoone – meil on siin korrusenaabritega ühised kööginurgad, kus end töörutiinist välja lülitada ja naabritega muid jutte puhuda, lõunat süüa või miks mitte kasvõi mõni karastav jook omale või oma külla tulnud kliendile lubada.

Oled füüsiliselt aktiivne ja eelistad tööl käia jalgrattaga, joostes, jalgsi? Võib-olla soovid hoopis vahel  lõunapausi ajal teha lõõgastumiseks vabas õhus, nt Reidi teel ja Pirita teel mere ääres sportliku ratta- või rulluisu ringi, või tahad vahepeal mereääres joogat tegemas käia? See on täiesti normaalne ja OK, kui töötad Jõe 2A hoones, sest oleme Sinuga arvestanud – mereäärsed kergliiklusteed on meil läheduses ja meie ärimajas on ühisaladel kolm duširuumi!  Jalgratta hoidla on samuti maja taga hooviparklas olemas ja isiklikud elektritõuksid mahuvad ilmselt isegi lifti, et sõita kasvõi otse kontorisse akut laadima. Ka ratastooli kasutajale on WC ja ligipääs igale korrusele lifti abil olemas.

Aknast tulev otsene päikesekiirgus töölaual või arvuti ekraanil häirib Sind? No problemos – Jõe 2A-s ei paista päike Su arvuti ekraanile (kui Sa just mega laiale aknalauale peesitama pole roninud oma läpakaga) sest maja on juba projekteeritud nii, et valgus pääseks tuppa, aga mitte Su töölauale. Päike paistab hommikul ühelt poolt maja ja õhtul teiselt poolt maja, aga täpselt sellise nurga all, et ei häiri oma sooja- ega valguskiirgusega liigselt kontoris töötamist, aga ruum on alati meeldivalt valge.

Ka parkimisega pole Jõe tn-l muret, sest Jõe 4 (meie naaber) on 8-kordne autopesulaga parkimismaja, ja see on soodsaim kesklinna parkimismaja! Kui soovid otse “treppi” parkida ja Su auto võib seista õues siis palun väga –  Jõe 2A tagahoov ongi üks suur Europarki parkla, siin asub ka rattahoidla, nii et parkimisvõimaluste üle siin kurta ei saa.

Tahaks kolida, aga vanas kohas leping kestab? – pole mingit muret! Kutsu mind külla, kaardistame Su vana kontori ära ja leiame uue üürniku asemele!

Positiivseid argumente jätkuks siia veel Jõe 2A haipimiseks terve Piibli paksuse raamatu jagu, aga parem tule ja veendu ise kohapeal, et Jõe 2A-s on tõesti pealinna parima hinna-kvaliteedisuhtega pinnad!

Ära hiljaks jää, sest pindade rabamine juba käib ja võtmete jagamiseks läheb juba mai lõpus!

Hoonega tutvumiseks saame kokku leppida tutvumistuuri, võta kasvõi kohe ühendust!
Heini Siirus, tel +372 5344 4756 , heini.siirus@domus.ee