arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus Tartus! Keskuse tee peresõbralik ridamajade kompleks Raadil

Tartu linnaäärsete piirkondade seas kauneimaks ja rohelusekeskseimaks linnaosaks peetud Raadile kerkib 2022. aastal uus, kahest majast koosnev ridamajade kompleks, millest esimene, Keskuse tee 9/2 saab valmis juba saabuval kevadel.

Elamu arendajateks on pikaajalist kogemust omavad tegijad, kelle eesmärgiks on luua kodu noorele aktiivset ja mugavat eluviisi armastavale perele, kes hoolib turvalisest keskkonnast ja energiasäästlikust eluviisist.

Keskuse tee ridamajad on uued energiasäästliku maaküttega 4-toalised saunaga ridaelamud kõrgelt hinnatud Raadimõisa piirkonnas Tartus. Hoone projekteerimisel on lähtutud eelkõige elanike vajadustest ja ootustest läbimõeldud mugavale ruumiplaneeringule. Piirkonna ühtset miljööväärtuslikku harmooniat ja ühtekuuluvust silmas pidades eristuvad Keskuse tee ridamajad visuaalselt teistest hoonetest mahedate fassaaditoonide ja -elementidega. Siseviimistluses saab valida kolme erinevale maitsele sobiliku viimistluspaketi vahel, milles on esindatud nii klassikaline lahendus kui ka uus populaarne marmorvalik.

Tegemist on kiirelt areneva elamurajooniga, mida iseloomustab nii hästi toimiv infrastruktuur kui ka Eesti Rahva Muuseumile iseloomulik rohelus ja pargiline miljöö. Keskuse tee 9/1 ja 9/2 majade juurde rajatakse suur roheala, eraldi mänguväljak pere pisematele ning mahukas parkimisplats – ideaalne elukeskkond lastega peredele.

Esimene maja valmib aprillis 2022. aastal kasutusloa tähtajaga august 2022.

MÜÜK ON ALANUD!

Huvi korral võta ühendust meie konsultantidega Elar Häidberg või Diana Hein.