arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Lastekodu tänava uus elu

Lastekodu tänaval saab peagi olema nägusa arhitektuuriga moodne hoone – VON MÜHLE. Ka tänav ei jää maha uuenduskuurist – valminud on projekt Lastekodu tänava uuendamiseks kogu ulatuses – Liivalaia tänavast kuni Masina tänavani.

Von Mühle väliskujunduses domineerib aegumatu modernism ehedas skandinaavialikus võtmes, põneva aktsendi annab efektne värvi- ja vormikäsitlus. Kaasaegse arhitektuuriga moodsa maja fassaad on kõike muud kui igav – hele krohvipind, punane tellisplaat ja suuremõõdulised klaaspinnad lisavad niigi nägusale üldmuljele ka emotsiooni ja erksust. Peafassaadiks on Odra ja Lastekodu tänava poolsed küljed, kust hoone on hästi nähtav ja vaadeldav, andes uue ja värske väljanägemise kogu lähiümbrusele.

Penthousid ja perekodud VON MÜHLE’s – Lastekodu tn. 35, Tallinn

Von Mühle kuuendal korrusel asuvad luksuslikud ja valgusküllased suure terrassiga penthouse’d. Naudi maailma avarust otse oma kodu terrassilt!

Meie ehitame maja, Tallinn ehitab tänava

Lastekodu tänavast saab osa linnaruumist, mis moodustab uueneva Keskturu alaga ühtse terviku. “Plaanis on kogu tänavaruum põhjalikult ümber kujundada – jalgratturitele, jalakäijatele ja sõidukitele luuakse üksteisest eraldatud liiklusruum, projekteerimistingimused näevad ette ka piisavalt ruumi haljastusele,” ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm Postimehe portaalile.

Foto: Tallinna Linnavalitsus

Projekteerimistingimuste eelnõu ja selle lisamaterjalidega on võimalik tutvuda tööpäeviti Kesklinna valitsuses Nunne 18. Samuti saab materjalidega tutvuda Tallinna veebilehel.

“Eelnõu kohaselt järgitakse Lastekodu tänava projekteerimisel põhimõtet säilitada olemasolevad puud ja lisada haljastust ja puuderidu puuduvatesse tänavalõikudesse, lisaks on kavas säilitada tänava servades pikiparkimine ning luua rattaparklaid ja võimalus elektritõukerataste parkimiseks. Tänava piirkiiruseks tuleb 30 km/h ja tänav saab laia sillutatud jalakäijate promenaadi koos pinkidega,” kirjutab Postimees.

Tutvu Von Mühles müügil olevate ekslusiivsete korterite planeeringute ning hindadega siin.