arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Miks valida investeerimiseks uusarenduse korter? 

Tallinn on olnud üüri investorite jaoks meelispaik pikka aega. Tänaseks kõrgeks kerkinud kinnisvara hindade tõttu on sealsete üürikorterite tootlus langenud. Investorid on hakanud üha rohkem Tallinnast väljapoole vaatama. 

 

Miks üldse valida uusarenduses üürikorter? 

Kui uusarenduse hinna määrab kinnistu hind, ehitushind ja muud arendusega seotud otsesed kulud (arhitektuursed  projektid ja eriosade projektid, elektri-, side- ja veevõrgu liitumised jm kulud), siis järelturu korteri puhul võivad rolli mängida hoopis teised tegurid nagu näiteks kiire vajaduse põhine müük (korter seisab tühjana, kõrge kommunaalkulu aga tiksub miinust) või müüja ebapädev hinnang korteri seisukorrale jne, jne -põhiliselt emotsioonidele tuginevad tegurid. 

 

Kas järelturu korter või uusarenduses korter kommunaalkulude valguses?

Energiakriisile mõeldes on vaja üürihindade kujundamisel arvesse võtta korteri kommunaalkulude suurus. Arvestades, et B-energiaklassiga majas ning magalarajooni paneelmajas on kommunaalkulude vahe arvestatav, siis kuigi üürihind on vanemas majas madalam, maksab üürnik kõrgemate kommunaalkuludega üüri hinna vahe kinni. Paljud tarbijad on praeguses turuolukorras kommunaalkulude teemal tundlikud. 

Lõpuks paneb turg kõik paika. 

 

 

 

 

 

Pakkumine uusarenduses Viljandis – Investorile!

Lembitu pst 5 uusarendus on täielikult valmis, ootab investoreid, kes soovivad oma raha investeerida ja teenida passiivset tulu. Selles uusarenduses on võimalik osta korter investeerimisstrateegia alusel “Osta ja unusta”! 

Peale ostu sooritamist tegeleb arendaja/üüriteenuse pakkuja korteriga ise edasi ja lülitab korteri oma üürisüsteemi. Selles süsteemis on võimalik üürnikul rentida nii voodi, kui riidekapp, televiisor, diivan, söögilaud kui ka muu eluks vajalik. Omanikul on vajalik vaid kord kuus üüriarve esitada üürnikule.

Korteri omanik ise ei pea üürnikega tegelema. Üürileandja annab korteri üle ja võtab peale üüriperioodi lõppu vastu üürnikult. Üür

aga laekub otse omanikule. Vahendustasu teenuse hind  on ühe kuu üür aastas. 

Valida on kahte tüüpi korterite vahel: esimese korruse terrassiga korteri ja teise korruse loftide vahel. Kõigil esimese korruse korteritel on oma terrass koos muruplatsikesega ja teise korruse korteritel on loftid katuseakendega.Teise korruse korteritel on laed viidud parajalt just nii kõrgele, et korterisse mahub sisekorrus. Loft ikka selleks, et tuppa veidi rohkem avarust ja head atmosfääri luua. Viimistlus loob korteri sisekujunduses harmoonia ja esteetika.

 

 

 

 

 

 

 

Korterid on osaliselt möbleeritud. Lembitu pst 5 korterid sisaldavad köögimööblit koos tehnika ja esikukappidega. Samuti on duširuumis olemas kraanikausi all sahtlitega kapp ja seinal peegelustega kapp. Seinale kinnituva tualetipoti taga on mugav ja funktsionaalne riiul. Kuivatiga pesumasin, tualettpaberihoidik ja nagid sulanduvad interjööri ja nii moodustub ühiselt stiilne ja modernne tervik. Arendaja ehitas korterid, üürnik loob kodu, juurde on vaja vaid meelepärane mööbel otsida. Esteetika esimesest reast viimase salmini. «Me loome ise oma tuleviku sarnaselt sonetti kirjutavale luuletajale, kus koduks valitud korteris on iga detail oluline”. 

 

 

 

 

 

 

 

Kokku on Lembitu 5 uusarenduses 22 korterit, märksõnadeks on kõrged laed, suured aknad, terrassid esimesel korrusel ja loftid teisel korrusel, ideaalsed üürikorterid. Arendus asub Viljandi kesklinna südames, rahulikus ja rohelises piirkonnas, kõigist linna mugavustest vaid jalutuskäigu kaugusel. 

Detailse info arenduse ja alles olevate korterite planeeringute kohta leiab Lembitu pst 5 kodulehelt: www.lembitu.domus.ee

Pakutavate korterite kuulutused leiab mugavalt ja kiirelt ka hiirekliki teel Domus Kinnisvara kodulehelt.

Tean, et väike puust linn Viljandi on väga hea elukeskkond, sest siin elavad õnnelikud inimesed. Ka Sina, rõõmsameelne, ümbritsevast ja endast hooliv inimene, oled oodatud siia ostma hingega kodu.

Võta minuga ühendust ja räägime täpsemalt,

Dagmar Lundver