Müüa korter, 3 tuba - Ehitajate tee 74, Mustamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond

https://domus.ee/39680 Kopeeri link Jaga facebookis
KORTER asub Mustamäe hinnatud piirkonnas, Kadaka metsa ja Männi pargi vahetus läheduses, üheksakordse maja seitsmendal korrusel. Korter vajab renoveerimist kuid on puhas ja võimalik ka kohe sisse kolida. Vahetatud on aknad ja radiaatorid. Korteri koosseisu kuuluvad köök, elutuba, 2 magamistuba, esik, vannituba, wc, 2 rõdu. Korter on läbi maja planeeringuga, toad on soojad ja päikeselised, seda ka talvisel ajal.

MAJA otsaseinad on soojustatud, katus ja radiaatorid vahetatud, lift renoveeritud, trepikojad korras ning puhtad.
Välisuksel fonolukk. Maja on korrastatud remondifondist ning küttesüsteemide renoveerimiseks on võetud laenu, kuid laenumaksed madalad. Maja ümbrus ja haljasalad on korralikult hooldatud, majas tegutseb aktiivne korteriühistu. Parkida saab maja ümber tasuta.

PIIRKOND on turvaline ja roheline ning logistiliselt suurepärane. Jalutuskäigu kaugusel asuvad kauplused, söögikohad, koolid, lasteaiad, kergliiklusteed ja spordirajad. Lähedal asub Männi park, J.Sütiste parkmets ja Nõmme parkmets. Maja taga asuvat Männi parki võib nimetada uue põlvkonna puhkealaks, kus on ühendatud ehe loodus ning kaasaegsed võimalused ajaveetmiseks. Jalgrajad on inspireeritud sipelgate liikumisradadest, mänguväljakutel on ära kasutatud floorat ja faunat tutvustavaid elemente. Mustamäe esinduspargile kohaselt väärikas ning igaüks leiab sealt endale midagi meeldivat.

Maja lähedal erinevad bussipeatused, mis tagavad mugava ühistranspordi ühenduse Tallinna kesklinna ja teiste linnaosadega.

Kõigi mugavustega piirkond elamiseks või tulusaks üüriinvesteeringuks TalTechi linnaku läheduses!

Google´i tänavavaade - https://goo.gl/maps/ibBhfPKzLMPKoqC17

Küsimuste korral helista või kirjuta ning lähme vaatama!

..............................................

Oma kinnisvara hindamiseks või müümiseks kirjuta meile: info@domus.ee

.............................................

Domus Kinnisvara on 2002. aastal asutatud kinnisvara maakleriteenust, hindamist, konsultatsiooni, investeerimist ning arendust korraldav ettevõtete grupp, mille esindused asuvad üle terve Eesti.
Loe veel

118 500 €

1 971.7 € / m2
Tubade arv:
3
Üldpind:
60.1 m2
Korrus:
7 / 9
Ehitusaeg:
1969
Elutube:
1
Magamistube:
2
Kööke:
1
Vannitube:
1
WC-sid:
1
Pliit:
Gaasiga
Rõdusid:
2
Aknad:
Plastikraamidega pakettaknad
Ehitise materjal:
Paneel
Katastritunnus:
Omandivorm:
Korteriomand
Vähem omadusi
Lisaandmed:
suletud trepikoda, lift, postkast, fonolukk, WC ja vannituba eraldi, vann, internet, tsentraalgaas, elekter, tsentraalne vesi, ühistransport, metsa lähedal, seinakapp
Asukoht:

Võta ühendust