Üürile anda korter, 3 tuba - Kentmanni 6, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond

https://domus.ee/64650764 Kopeeri link Jaga facebookis
Üürile anda eksklusiivne 3-toaline korter, südalinnas Kentmanni tänaval, mis on viimistletud kvaliteetsete materjalidega. Korterist avanevad suurepärased vaated vanalinnale, merele ja linna keskusele. Kõik kesklinna toitlustus- ja meelelahutusasutused on jalutuskäigu kaugusel.

Avatud köögiga elutoas (63,5 m²) on ka kamin. Köögis on kvaliteetne integreeritud tehnika - külmik, veinikülmik, nõudepesumasin, ahi ning pliit millel on üks gaasipõleti ja kaks induktsioon-elektrilist keeduala.
Korteris on kaks magamistuba millest ühel (15,2 m²) on omaette vannituba (8,0 m²) ja garderoob (4,5 m²).
Teise magamistoa (19,7 m²) vastas asub pesuruum (6,8 m²) koos WC-ga. Veel on korteris saun (3,2 m²) koos pesuruumiga (3,3 m²).

Korteri juurde kuulub ka panipaik (9,9 m²) soklikorrusel. Maja all asuvas garaažis on võimalik kasutada 1 autoparkimiskohta, mis on üürihinnas. Võimalik üürida veel täiendavalt kahte parkimiskohta.

Spetsiaalselt loodud tarkvaralahendused annavad Sulle kontrolli oma elukeskonna üle - korteri valgustust, kütet ja palju muud on Sul võimalik kontrollida nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu.

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda ühe kuu üür, tagatisraha ühe kuu üüri ulatuses ja vahendustasu ühe kuu üüri suuruses summas millele lisandub käibemaks.

Domus Kinnisvara premeerib Sind kinnisvaraturu elavdamise eest! Saatke meile vihje oma tuttava kohta, kellel võib olla kinnisvara müügisoov. Me võtame temaga ühendust ning aitame selle müügisoovi ellu viia. Tulemusliku tehingu korral premeerime Sind meile saadetud vihje eest.
Loe veel

3 900 €/kuus

28.2 € / m2
Tubade arv:
3
Üldpind:
138.2 m2
Korrus:
8 / 8
Ehitusaeg:
2014
Magamistube:
2
Panipaiku:
1
Energiamärgis:
C
Vähem omadusi
Lisaandmed:
saun, kaabel TV, internet, turvauks, televiisor, pesumasin, garaaž, mööbel, mööbli võimalus, parkett, külmkapp, dušš
Asukoht:

Võta ühendust