arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kadaka tee 133 ärimaja ehk K3

Ööd on siinmail pimedad. Päevad ka! oktoobrist aprillini tuleme tööle ja lähme koju vaid pimeduses. Astud hommikul uksest välja, et lapsi lasteaeda viia või kooli/tööle tormata – pime! Oled oma päevatöö kontoris või kodukontoris ära teinud ja algab Sinu (ja Su pere) ühisaeg – taas pime! Õnneks enamik meist on sellega harjunud ja ei kurda selle üle liialt valjuhäälselt. Kuigi inimeste energilisus ja meelelaad on tahestahtmata sellest pimedast ajast mõjutatud, suudame selle aja igal aastal vapralt üle elada, et siis jälle suviste ilmastikueripäradega võitlema asuda. Tihtipeale töötame ka hoonetes, mis kuidagi selles pimeduses ega ka suvises valges ajas teistest oluliselt ei eristu vaid lihtsalt täidavad oma hoone funktsiooni.

Pimedal ajal linnas on huvitav vaadelda erinevaid maju just selle pilguga, et mida on kinnisvaraettevõtjad/arendajad välja mõelnud selleks, et hoone konkurentidega võrreldes paremini nähtavaks teha ja omaette maamärgiks kujundada.
Õhtusel ajal liikudes me ju ei märka paarikümneaastate taguste ehitiste juures nende loojaiks olnud arhitektide ja disainerite tegelikke jõupingutusi, sest reeglina on majast näha vaid aknad – seda ka vaid juhul, kui juhtumisi toas tuli põleb. No mööname, et vanematel ärihoonetel võib ka tänapäevaseid LED-logosid juba fassaadidel ja katuste servadel säramas näha. Aga mida uuem on hoone, seda nähtavam see pimedal ajal meile on – võime juba eemalt kohata erinevaid liikuvaid LED-valgusvihke ja kujutisi, isegi värvide vaheldumist üle tervete seinte. See on küll sügavalt subjektiivne arvamus, aga hoone meeleolukusega tasub ka teatud vaoshoitust või piiri pidada, sest ega päris “juudi jõulupuus” ei sooviks me ilmselt keegi iga päev tööl käia ega sellest regulaarselt igal tööpäeval kahel korral möödudagi. Rääkimata oma esinduskaupluse pidamisest mingis sigri-migri kirjus rajatises. Kuskil on õhkõhuke piir hea maitse ja “ülepakutu” vahel. Seda piiri on väga hästi tabatud Mustamäe ühes tihedama liikluskoormusega tuiksoonel asuvas hoones, kus üldine tänavapilt on pimedal ajal üpris kasin. Kas märkame vaid ettevõtete logosid või põlevaid aknaid – maju ega nende arhitektuurilisi iseärasusi pimedas lihtsalt ei näe.Igaüks kes sellest uuest ärihoonest on sel sügis-talvel möödunud, võib kinnitada, et see on Kadaka tee ääres kõige pilkupüüdvam ja kaasaegsem hoone.
Koidab juba? Isegi kui selle disain isiklikust aspektist kõige ilusam ei tundu, püüab hoone endale tähelepanu juba eemalt ja seega täidab oma eesmärki – olla nähtav, meeldejääv ja luua seeläbi mingisugustki emotsiooni (olgu see emotsioon siis negatiivne või positiivne, aga kindlasti on selle lahenduse nägemine midagi enamat, kui lihtsalt möödumine pimedast fassaadist). Jah, ma räägin Hammerheadi arendatud ärihoonest aadressil Kadaka tee 133, nimega K3. Siinkohal kutsun üles lugejaid andma tagagsisidet, kuidas selle hoone disain ja valguslahendused meeldivad? Minule tekitab see isiklikult efekti, et kogu ümbruskonda arvestades just sellesse majja ma lausa tahan pimedal ajal minna, see näib juba eemalt stiilne ja kaasaegne koht, luues usaldusväärse ja avatud ustega “oled teretulnud” ärihoone mulje!

Ja siin on mida teha!
Kui iluteenuste nautleja suudab siin majas veeta suurema osa oma päevast, siis ka kodusisustaja võib kardinasalongis ja majaomanik näiteks aiatööriistade poes rahulikult mitu tundi surnuks lüüa. Selle kõige vahele või omaette väljasõiduna saab samas hoones ka keha kinnitamas käia, sest väga hea köögi ja muheda miljööga restoran on täiesti olemas. Nii et päeval saab siin äripartneritega lõunat pidada ja õhtul juba perega õhtusööki nautida. Ega ka neljajalgset pereliiget pea koju jätma – ka teda võib tuua hoone ilu nautima, sest siin on nii loomakliinik kui lemmiklooma tarvikute kauplus.Aga see pole veel kõik!
Et laopinda üürida ei pea tingimata ettevõtlusega tegelema,  et oma kallist vara kindlas kohas hoiustada! Näiteks korteris elaval tsikli omanikul, surfaril, jalgrattasportlasel või muud kraami omaval eraisikul on ideaalne võimalus tuua siia hoiule oma tarvikud ja seadmed, mis koju ei mahu, aga valvega soojas ruumis võiksid seista. Siin on võimalik üürida laopinda alates 1m2 kuni paarisaja ruuduni.

On veel vabu büroopindasid ja üksikuid laobokse!
Kui soovid oma äriga siia majja kolida, siin oma äriga algust teha või miks mitte oma isiklikke asju K3 hoones hoiustada, siis tutvu pindadega ja küsi julgelt lisainfot!

Ära koba pimeduses!