arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

“Näe, Raadiraja elamukvartalis valmivad uued kodud!” Müük on alanud

Raadiraja uues elamukvartalis on start antud – see tähendab, et kodude müük on lõpuks alanud. Kiika Raadiraja kodulehele, sealt leiad korterite hinnad ja plaanid ning äkki leiad oma uue kodugi.

Kui Sa veel kuulnud ei ole, siis Raadirajale valmib kokku kaheksa neljakordset maja, mis on omavahel paigutatud nii, et iga kodu akendest avanevad avarad vaated. Vaated rohelisele koduhoovile, viljapuudele… Kohe kindlasti mitte naabri akendesse, selles võid kindel olla.

Ehitus on juba alanud ning esimeses etapis valmivad Raadiraja 10 aadressil 2- ja 3-toalised korterid. Siinsetel kodudel on hulga erinevaid omadusi ja mugavusi ning Raadiraja kodulehelt on Sul võimalik lihtsasti üles leida just need, mis sind kõnetavad ja oma uude koju kutsuvad, nagu näiteks midagi siit:

  • Kõigil esimese korruse korteritel on terrassid ning mõnel ka privaatne õu. Alates teisest korrusest on igal kodul rõdu. Nii et vali oma elustiili järgi, mis Sulle kõige paremini sobib.
  • Kodudes on ajatu Skandinaavia stiil ja valida saad kolme erineva siseviimistluspaketi vahel. Need on kokku pannud, pidades silmas ümbritsevat keskkonda ning inimeste mitmekülgseid maitseid.
  • Majade vahele jääb autovaba koduõu ja lapsed saavad turvaliselt hoovis mängida. Lastele ehitatakse hoovi ka äge mänguväljak koos suure lennuki atraktsiooniga.
  • Autode parkimiskohad on muidugi ka, sest kuigi Raadiraja kodud asuvad Tartu kesklinnast vaid lühikese rattasõidu kaugusel, siis vahel on tarvis ka kaugemal käia.
  • Siin on rataste parkimismaja ja võimalus elektriautode laadimiseks.
  • Kodud on kõigile ligipääsetavad, õues viib välisukseni kaldtee ja majas on lift, mille ees on horisontaalselt piisav vaba liikumisruum.
  • Igale majale tuleb Picapac kogukonna pakiautomaat, mis teeb elu tõeliselt mugavaks.
  • A energiaklass ja päikesepaneelid tagavad energiatõhususe.
  • Majad luuakse looduse keskele nii, et asukoha taimestikku sekkumine on minimaalne, nii ümbritseb sind rohelus ja loodus.

Kindlasti siit midagi kõnetas, eks! Aga asukohast ka… Raadiraja uus elamukvartal luuakse Tartu kesklinnast vaid mõne minuti kaugusele, pakkudes privaatsust, lastele turvalist elu- ja mängukeskkonda, sportlikke tegevusi ning kultuurilisi elamusi. Raadiraja asub Eesti Rahva Muuseumi ja Tagurpidi Maja kõrval. ERMi õuel toimuvaid kontserte saad nautida lausa oma aiast! Mööda kergliiklusteid jõuad rattaga 8 minutiga juba Tartu Raekoja platsile ja siin on ka hea ühistranspordiühendus. Koolid, lasteaiad, poed ja kesklinn on mugavalt ligipääsetavad.

Arendajaks on Tartu üks usaldusväärsemaid arendajaid – Avaare Kinnisvara – ja ehitajaks pikaajalise kogemusega Ehitustrust. Seega võid olla kindel, et ka Raadirajast tuleb üks mõnus elupaik.

Vali oma uus kodu Raadirajas välja siit!