arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Raadiraja arendusprojekt sai 8. augustil 2024 pidulikult nurgakivi

8. augustil paigaldati pidulikult Raadiraja uusarenduse projekti nurgakivi. Raadiraja uued kodud luuakse Eesti Rahva Muuseumi ja Raadi mõisapargi kõrvale ning kokku valmib uues kvartalis kaheksa kortermaja. Esimese etapi ehitus algas 2024. aasta maikuus ning esimese maja ehitus käib täies hoos.

Nurgakivi üritus tõi kohale rohkelt rahvast – kohal olid arendaja Avaare Kinnisvara ja ehitaja Ehitustrusti esindajad, arenduse projekti- ja objektijuhid, üks kahest arhitektist, Tartu vallavanem ning esimese kortermaja tulevased elanikud. Nurgakivi paigutamises andsid pidlikult oma panuse ka valmiva maja korterite ostjad.

Fotod: Angela Kits

Sõna võtsid Avaare Kinnisvara juhatuse liige Martin Sööt, Ehitustrusti juhatuse liige Marko Raudsik, arhitekt Henry Tossava ja vallavanem Jarno Laur. Pidulikku sündmust saatis Arsise kellamäng ning kohal oli isegi mustkunstnik. Kohalolijatel oli võimalus uudistada ka ehitusjärgus kortereid ning pärast ametliku osa lõppu jäid külalised veel kauemakski suupisteid ja jooke nautima ning kinnisvaraalaseid mõtteid vahetama. Aitäh kõigile tulijatele, oli tõeliselt hea emotsiooniga õhtu.

Meil on rõõm tõdeda, et Raadiraja esimese kortermaja (Raadiraja 10) vastu on olnud suur huvi ja hetkel 29 korterist saadaval veel vaid alla poole. Esimeses majas on müügil just 2- ja 3-toalised korterid, kusjuures igal korteril on kas rõdu või terrass, osadel ka isiklik hooviala Raadi roheluses. Rohelust ümbruses tõesti on – arendaja ja ehitaja on kinnitanud, et majad ehitatakse looduse keskele nii, et asukoha taimestikku sekkumine on minimaalne.

Suuremate korterite huvilistele on järgmisena müüki tulemas Raadiraja 12 maja, kus leidub ka 4-toalisi perekortereid. Anna oma huvist märku Raadiraja kodulehel. 2- ja 3-toaliste hulgast leiame Sulle kindlasti kodu esimeses, juba ehitatavas majas, 4-toaliste huvi korral paneme Sind ootelisti kirja, et saaksime saata Sulle infot esimeste hulgas!

Fotod: Angela Kits