arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara avas 3. oktoobril Põhja-Tallinnas pidulikult Pelgulinna Tervisemaja

3. oktoobril avas Domus Kinnisvara Põhja-Tallinnas pidulikult Pelgulinna Tervisemaja uksed. Vastvalminud meditsiinikompleks asub Sõle tänava ääres Ädala 1 aadressil ja toob lähielanike tervise heaks kokku erinevad meditsiiniteenuste osutajad alates pere- ja hambaarstidest kuni vaimse tervise spetsialistide ning logopeedideni.

Esimesel korrusel on tänaseks avatud Südameapteek ning viiendal ja kuuendal korrusel Läänemere Hambakliinik, peagi alustavad teenuste pakkumist ka näiteks Fertilitas, Telliskivi Perearstikeskus, Minu Kliinik, Estendo ja Promelauks.

Pelgulinna Tervisemaja kogumaksumuseks oli ca 6 miljonit eurot. Hoone on kujundanud tuntud arhitekt Ralf Tamm ning ehituse peatöövõtu korraldanud Tesron Ehitus. Pelgulinna Tervisemaja on meie enda arendus ning investeeringut haldab Domus Kinnisvara tütarfirma Domus FND.

Ürituse fotod: Erlend Štaub