arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kas kinnisvarahindade langus on selleks korraks läbi?

Märke kinnisvaraturu paranemisest ilmub üha enam. Lisaks kinnisvaramaakleritele, kes tunnetavad viimastel aegadel turu elavnemist suurenenud telefonikõnedele, sagedaste objektide külastuste ja üleüldise aktiivsuse põhjal, on seda märganud ka teised. Konkreetne Maa-Ameti tehingute andmebaas annab selleks ka põhjust. Siinkohal ei viita me mõnele suurele meediakanalile, kus ilmuvad artiklid jäävad ehk laiematele massidele paremini silma, vaid hoopis Mustamäe linnaosa ajalehele, kus lisaks valimispropagandale ilmus positiivne artikkel “Kas kinnisvarahindade langus on selleks korraks läbi?”