arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kutseliste maaklerite arv suureneb

Täna avalikustatud kinnisvaramaakleri kutseeksami tulemused olid Domus Kinnisvara jaoks väga rõõmustavad. Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja poolt läbiviidava eksami läbis edukalt Domuse maakler Ester Liira ja suurendas nii veelgi Domuse arvukat kutseliste maaklerite hulka. Lisaks pikendas enda kutsetunnistust Maria Kopso, kes sooritas eksami samuti suurepäraselt. Õnnitlused Esterile ja Mariale ning lisaks ka neile viiele maaklerile, kes läbisid eksami edukalt ja saavad nüüd kanda kutselise maakleri austusväärset tiitlit! Elagu professionaalid!