arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse 2009 jõulupidu

Hoogsas 70-ndate stiilis möödunud Domuse jõulupidu on selleks aastaks seljataga. Õhtu tipphetkedeks olid mõned päevad varem tabatud metskitsede söömine, karaoke võistlus ja loomulikult jõuluvana külaskäik. Õhtu stiilsema luuletuse esitas Maria:

Meie juures ikka lõbusKuke talu 070
Maakler – ilus, särav, kõbus

Nalja saab meil väga palju
Maakler viskab vintskeid nalju

Tehingud on meie sõbrad
Raha vaja, ikka rabad!

Aga maakler see on kaval
Kiirelt maha müüb ta majad

Töö on tore, töö on hea
Raul see silitab me pead

Kokku saame esmaspäeval
Siis teab kuidas käpad käevad

Aga nüüd on pidu meil
Voolab õlu , voolab vein

Juhhei