arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Jõulutervitus

Talvine pööripäev on jäänud äsja seljataha ja aasta lõpp on kumamas. Milline on olnud Sinu aasta? Domuse aasta on olnud värvikirev ja erakordselt põnev. Ettevõttena oleme juurde saanud toredaid inimesi, kasvatanud kutseliste spetsialistide osakaalu, laienenud regionaalselt ja suurendanud nii maaklerteenuse kui ka hindamisteenuse käibenumbreid. Inimestena oleme end palju koolitanud, saanud uute kogemuste ja teadmiste võrra rikkamaks ning kogenud palju erinevaid emotsioone, mida keeruline ajajärk on pakkunud. Meil on piisavalt energiat, usku endasse ja tegutsemistahet, et saavutada 2010. aastal veelgi paremaid tulemusi.

Me täname südamest oma kliente, kes on meid usaldanud ja kellega koostöös oleme lahendanud sel aastal ka kõige keerulisemaid kinnisvara probleeme. Aitäh! Me anname endast parima teie huvide eest seismisel ka uuel aastal.

Me täname oma partnereid, kellega koostöö oli 2009. aastal sisutihe ning pakkus palju positiivseid hetki. Täname ka teid usalduse eest ning me jätkame pingutamist ja enese tõestamist tegusa partnerina kindlasti ka 2010. aastal.

Me täname oma konkurente, kelle olemasolu on aidanud meid vormis hoida. Tänu teile ei lõpeta me enda koolitamist, töötajate arendamist ja uute ideede väljamõtlemist. Aitäh ja soovin teile kõigile siiralt edu uuel, eeldatavasti stabiilsemal aastal.

Rahulikku jõuluaega.

Domus Kinnisvara jõulutervitust saab näha SIIN
Palun lülita ka kõlarid sisse.