arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Pärnus toimus majandusseminar

SEB ja Domus Kinnisvara korraldasid sellel teisipäeval Pärnus Bravo Lounge’is ühise hommikuseminari, kus arutleti arengute üle majanduses ja kinnisvaraturul. SEB makroanalüütik Hardo Pajula analüüsis nii maailma majandust kui ka Eesti tänast olukorda ja võimalusi. Domus Kinnisvara arendusjuht Ingvar Allekand andis ülevaate Eesti ja Pärnu kinnisvaraturust ning tegi prognoose selle kohta, mis meid lähiaastal ees ootab.

Pikemalt loe Hardo Pajula mõtete kohta Pärnu Postimehest.

Picture 013