arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kinnisvaraaäri parimad päevad

Mõnele kinnisvaraturu osalisele saabub suvi ootamatult nagu talv Tallinna linnavalitsusele. Ja mitte ainult suvi, vaid ka ka kõik teised hooajad. “Suvel tehinguid ei tehta, sest kõik ju puhkavad” või “talvel pole õiget äri, sest on ju jõulud ja aastavahetus” jne. Millal siis on tegelikult kinnisvaraturul parimad päevad ? Eks ikka just praegu. Täna ja homme. Iga päev kuulen oma kolleegidelt, kuidas nii mitmedki teiste firmade maaklerid vastavad kõnedele, et “räägime, hiljem, ma olen praegu rannas” jms. Töötegijaid on kinnisvaraturul praegu vähe, samas kui kliendid on usinasti kasutamas oma puhkuse aega elukohaga seotud küsimuste lahendamiseks. Sõpradel laenukonsultantidel on pankades käed-jalad tööd täis, nagu meilgi. Ilm on soe, objektid on ilusad, klientide meelsus positiivne, majandus taastumas ja euro tulekul. Tehingumahud on heal tasemel ja seda mitte ainult sesoonselt maakodude osas vaid sisuliselt igal rindel.

Headele kinnisvaraspetsialistidele on kinnisvaraturul parimad päevad 365 päeva aastas. Eriti aga just täna ja homme.