arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara pakub veega piirnevaid kinnistuid

Domus Kinnisvara avas uue erilehe, kuhu on koondatud kõik pakkumised, mis piirnevad veekoguga. Pidevalt muutuval lehel leiavad huvilised lihtsalt ja mugavalt üles kõik kinnistud, mis jäävad erineva veekogu äärde. Leidmise lihtsustamiseks on kinnistud jaotatud selle järgi, kas nad piirnevad jõe, järve või merega.

Vajaduse sellise erilehe järgi tingis klientide väga suur huvi veekogude ääres asuvate kinnistute vastu ütles Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino. „Sõltumata aastaajast on kinnistud vee ääres väga suure nõudlusega“ sõnas Reino. Tema sõnade kohaselt on eestlasi ikka peetud mererahvaks ning huvi vee vastu on laienenud ka sisemaistele jõgedele ja järvedele. „Lisaks tunnevad märkimisväärset huvi veega piirnevate kinnistute vastu välismaised ostuhuvilised, kes eriti mere ääres ja hea ligipääsetavusega kinnistute osas on valmis kiirelt tehingusse minema“ lisas Raul Reino.

Uue eripakkumiste lehega saab tutvuda SIIN