arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kuidas me veetsime mõnusa sügispäeva Tartus

Eile oli Tartus lihtsalt võrratu. Soe, päikeseline, kullakarvaline, langevaleheline jne. Nii saigi kogu Domuse Tartu büroo tiimiga ette võetud ühine tunne-oma-kodulinna-projekt, mille käigus uurisime, millised muudatused Tartus silma hakkavad. Kus ehitatakse, kus lammutatakse, kus remonditakse jne. Ehk siis kus toimub midagi, mis vajab ilmselt kinnisvaramaaklerite proffessionaalset tuge praegu või lähitulevikus. Koos sellega jagasime laiali ka pakkide viisi flaiereid. Eks ikka selleks, et kõik tartlased teaksid – Domusest saab alati tasuta head nõu ning kindlasti ka hea hinna-kvaliteediga teenust.