arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Värske kinnisvaraturu analüüsi ettekanded

Järgnevatel päevadel toimuvad Domus Kinnisvara värske turuanalüüsi ettekanded suuremates linnades. Tegemist on meie partneritele ning klientidele mõeldud traditsiooniliste üritustega. Alustame Tartus, kus ettekanne toimub Linnamuuseumis kolmapäeval 09.02.2011 algusega kl 14.00. Neljapäeval teeme ettekande Tallinnas ajaloolisel muuseumilaeval Suur Tõll algusega kl 16.00. Reedel jätkame Pärnus hommikukohvi vormis Frens Cafe seminariruumis algusega kl 9.00. Viimane ettekanne toimub 15.02.2011 Narvas FAMA keskuses algusega kl 16.00.

Kõik üritused on personaalsete kutsetega. Kindlasti aga leiame mõne vaba koha Domuse tõelistele fännidele, kes peaksid osalemissoovist kirjutama meile e-posti aadressile info@domuskinnisvara.ee