arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kinnisvara mnemoturniir

Igavikuline küsimus sellest, kas kinnisvara tasub osta kinnisvaramaaklerite kaudu või eraisikute käest, on saanud juurde ühe näite, mis kahandab seekord paraku eraisikutest müüjate usaldusväärsust. Et kõik eraisikud pole pole süütud, nagu Neitsi Maarja, näitab järgmine müügikuulutus, mis jäi meile silma Kuldse Börsi veebikeskkonnas.

Siin müüb lugupeetud kinnisvaraomanik maja Harjumaal, Kiisal, hinnaga 40 000 eurot. Ja nagu muuseas on lisainfo hulka poetatud lause – lisandub krundi maksumus. Seega, mõista-mõista, kui palju maksab tegelikult maja Kiisal? Kui see ei ole eksitav reklaam, siis mis see on?

Kuulutusega saab tutvuda SIIN