arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kinnisvaramaaklerite parimad pärlid

Domuse maaklerid on paljude aastate jooksul vahendanud kümneid ja sadu kinnisvaraobjekte, millele on ühe osana tööst vaja valmis sõnastada müügikuulutus. Tekstide kirjutamine pole alati kerge protsess, kuid vaimselt võimekamad maaklerid on siiski suutnud luua tekste, mis oma tasemelt on sõnakunsti kõrgemal astmel. Ja kui mitte alati ei ole nende sisukus just Eesti Kultuurkapitali aastapreemia vääriline, siis Oskar Lutsu huumoripreemia laureaatide hulka võib mõni neist kuuluda küll. Aga otsustage alljärgnevate näidete põhjal ise:

• Ei pea tingimata armastama krossisõitu või Saku õlut, et armuda sellesse linna (Saku aleviku kohta).
• Ootamatute külaliste puhul saab toidukraami osta oma majasisesest toidupoest kasvõi susside väel poodi minnes.
• Kõrged männid kohisemas, oma mustika peenrad, piirneb metsaga, jalutuskäigu kaugusel privaatne liivarand.
• Park on tänaseni üks Tallinlaste lemmik jalutuspaiku. Miks ei peaks ka sina tahtma siin elada? Kirjuta ennast ajalukku!
• Vooremaa on rohkem, kui ükski teine paik Eestis seotud meie rahvuseepose kangelase Kalevipoja lugudega.
• Korteri teeb tähtsaks tema kultuuriline ajalugu, kuna selles on asutatud kirjandusrühmitus Siuru.
• Olete unistanud hubasest mõnusast suve/elumajast vaikses rahulikus looduskaunis kohas mere ääres mändide vahel, kus saaks päikselist suve nautida, karastada ennast karges merevees, pidada lugematuid grillõhtuid sõprade ja saunaga või proua/härraga kamina ees veini juua ning seejäärel pehmesse voodisse magusasse unne vajuda? Mina olen – kuid see võib olla vaid minu kujutlusvõime vili, sest kohal on pakkuda märkimisväärselt rohkem.
• Võta abivajav vanaema või vanaisa enda lähedusse elama!
• Müüme armsa privaatse majakese (suure krundiga) lõõgastava linnulaulu ja mõnusate mändide vahel ning seda mitte kaugemal kui 600 m merest, et saaksite tõmmata joone peale ühele soovile oma elus.
• Kerge ümberehituse korral saab majast väga suure, avara ning hubase maa- või elumaja, kus lihtsalt lõdvaks lasta, koguda mõtteid, inspirisatsiooni ning jõudu. Arukülas on sündinud vägagi inspireeriv maalikunstnik Andrei Jegorov.
• Loodus ja keskus käsikäes.
• Veel pole kindlaks tehtud, kas korteris on mürakindlad seinad või on teised majaelanikud lihtsalt niivõrd rahulikud, et keda ei kuule ega näe – vahel võib jääda tunne nagu elaks majas üksi, olgugi, et kõikides korterites on elanikud.