arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domuse esindus Tartus on kolinud

Domus Kinnisvara jätkab ka sellel aastal head initsiatiivi laienemise suunas – seekord siis uute, valgusküllaste ja suuremate ruumide osas Tartu linnas!

Lõuna-Eesti esindus võtab alates tänasest, 13. juunist oma häid vanu ja veel paremaid uusi kliente vastu Hansakeskuse hoones aadressil Riia 4. Oleme avatud kell 9-17 ning meid leiab Kalevi ja Riia tänavate ristmikul suurte vaateakendega ruumidest kenasti üles.
Täna töötab meie Tartu meeskonnas 8 maaklerit ning 3 hindajat, lisaks Järvamaal 2 hindamisspetsialisti-maaklerit.

Tere tulemast!