arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Pärnu kontori kohtumine Swedpangaga

28. septembril toimus Domuse Pärnu esinduses tore kokkusaamine Swedpanga laenuhalduritega. Igati asjalik koosviibimine sai teoks tänu Kristi Rabi`le, kelle ettepanekul kohtumine toimus. Lisaks temale olid vestlusringis ka Nelly, Hessi ja Kristi Järv.

Sisukas kohtumine oli põhiliselt Swedpanga kodulaenuga seotud teemadel. Kuna Domus on kinnisvarateenuseid pakkuv ettevõte ja maakler on kliendile üks esmastest nõuandjatest, siis peaksime pankade poolt pakutavate laenusaamise tingimustega ja ka hüpoteegiga koormatud vara müügi võimalustega kursis olema. Kõikidele laenuga seonduvatele küsimustele, mis käsitlesid laenusaamise võimalust nii elukondlikule kinnisvarale, kui ka elamumaale ning omafinantseeringut, käendust, tagatist, saime asjakohased vastused.

Kliendid on pankadesse laenutaotlustega alati oodatud ja laenu andmised jätkuvad endistviisi, kuid siiski tasub tähelepanu pöörata, et pankade pakkumistes ja nõudmistes on mõningaid sisulisi erinevusi.

Kohtumine oli meie poolt vaadatuna igati inforikas ja huvitav ning kuna laenuhaldurid meie büroo inimestega tegelikult varem kohtunud ei olnudki, siis kindlasti edaspidise koostöö huvides on väga oluline silmast silma kohtumine.