arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara avas välismaalastele mõeldud uue portaali

Domus Kinnisvara avas välismaalastest ostuhuvilistele mõeldud Eesti eksklusiivkinnisvara portaali. www.estonianestate.com leheküljel pakutakse keskmisest erilisemat ja hinnalisemat kinnisvara, mis võiks sobida välismaalastest klientidele.

Äsja avatud portaalis võib leida Eestis müügis olevaid mõisaid, villasid, hotelle ja maju. Portaali sihtgrupiks, kellele suunatakse ka lehekülge tutvustavad turunduskampaaniad, on ostu- ja investeerimishuvilised kliendid Skandinaaviast ja Kesk-Euroopast. Domus Kinnisvara on juba varem sõlminud koostöölepped partneritega ida suunal ning Eesti objektid on Vene kinnisvaraportaalides esindatud. Ingliskeelse keskkonna suunas aktiivsema turunduse tegemise tingis asjaolu, et siinsed kinnisvara hinnad on investorite jaoks piisavalt huvipakkuvad ning nõudlust väljaspoolt Eestit võib üha enam täheldada. Inglise keelt rääkivate inimeste jaoks on Eesti kinnisvara pakkumised eri kohtades laiali ja head ülevaadet on keeruline saada. Loodud portaal loodab selle tühimiku täita ja kutsub kõiki atraktiivsete kinnisvara objektide omanikke www.estonianestate.com portaaliga liituma.