arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Eesti majandusseminaril Tamperes

Täna osalesime koos kolleegide Tarvo Tavasti ja Einar Vellendiga Tamperes EAS`i poolt korraldatud Eesti majandust tutvustaval seminaril. Seminari eesmärk oli lihtne – veenda Soome ettevõtjaid selles, et Eesti on jätkuvalt hea koht ja hea partner äri ajamiseks. Ja seda eelkõige homme algava Tampere allhankemessi taustal.

Eesti seminar oli korraldatud EASi tuntud headuses ning usun, et ürituse eesmärk saavutati. Ettekandjaid jagus nii siit- kui sealtpoolt lahte, samuti kuulajaid. Lisaks üldisele taustainfole ja Eesti tutvustamisele, pandi suurt rõhku kogemuste vahetamisele. Oli meeldiv kuulata, et Soome ärijuhid on Eesti kogemustega rahul.

Ettekandeid jagus mitmeks tunniks. Pärast seda aga saime võimaluse mitmete ettekandjate ja kuulajatega kontakte vahetada ning kohtumisi kokku leppida. EASi loodud keskkond oli selleks igati sobiv. Eks homme paneme messihallis lobby`stamisele veelgi suuremat rõhku ning loodame anda Eestisse mõne uue tehase, logistikapargi vms ettevõtmise rajamiselesellega omapoolse panuse.