arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

EESTI KINNISVARATURU SEMINAR HELSINGIS

Täna toimub Domus Kinnisvara, Eesti Kinnisvarafirmade Liidu ja Eesti Suursaatkonna ühisel ettevõtmisel Helsingis Eesti kinnisvaraturgu käsitlev seminar. Seminaril võetakse vaatluse alla siinse kinnisvaraturu viimased arengud nii elukondliku kui ärikinnisvara valdkonnas. Samuti Soomest pärit kliente Eesti kinnisvaraturul puudutavad juriidilised küsimused.

Soomlased on olnud alati väga aktiivsed Eesti kinnisvaraturul. Seda nii jaetarbijana näiteks puhkusekortereid Pärnus ostes, kui ka ettevõtjatena ärikinnisvara valdkonnas. On ju mitmed Tallinna suuremad kaubanduskeskused liikunud Soome kinnisvaraettevõtete omandusse, rääkimata paljudest Soome logistika- ja tootmisettevõtetest, kes omavad või üürivad siin lao- ja tehaseruume. Praeguse seminari eesmärgiks ongi viia Eesti kinnisvaraturgu puudutav info Soomele veel lähemale ning aidata seeläbi siia meelitada nii ettevõtjaid kui puhkajaid.

Pikem ülevaade seminari sisust ja osalejate tagasisidest juba homme.