arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

SEB uue kodu päev Tartus

Möödunud laupäeval osales Domus Kinnisvara Tartu töökas kollektiiv SEB panga poolt korraldatud uue kodu päeval. Uue kodu otsijatele mõeldud infopäev toimus Tartu SEB panga peakontoris Ülikooli tänaval. Huvilisi jätkus alates uste avamisest (kell 10.00) kuni päeva lõpuni (kell 16.00). Kuna ilm oli kehvapoolne, siis juhuslikke möödujaid kontorisse eriti ei sattunud. Inimesed teadsid täpselt oma soove ning pöördusid meie poole konkreetsete küsimustega. Huvi tunti nii korterite, majade kui ka elamukruntide vastu. Tegu oli igati korda läinud päevaga. Jagasime palju materjale meie objektide ning teenuste kohta ning vastu saime kontakte konkreetsete ostu ja/või müügisoovidega.
Lisaks loosisime kõigi meile oma kontakti jätnud kinnisvarahuviliste vahel välja ühe tasuta pääsme MTÜ Kinnisvaramagnaatide poolt korraldatavale kinnisvarateemalisele seminarile „Kinnisvara Teisipäev“. Õnnelikuks võitjaks osutus Angela Keel.
Palju õnne võitjale Domus Kinnisvara poolt!
Kokkuvõtteks võime öelda, et selline üritus on väga heaks võimaluseks kodu soetajatel tutvuda erinevate pakkumistega. Samuti saime meie külastajatega suheldes ülevaate nende soovidest ja ootustest. Kindlasti osaleb Domus Kinnisvara analoogsetel üritustel ka tulevikus. Täname SEB panka ürituse korraldamise ning meeldiva koostöö eest.