arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kaitsejõud aitavad Domus Kinnisvaral korraldada kliendipäeva

Eesti Sõjalise Operatsioonide Eriüksus ja Domus Kinnisvara sõlmisid hiljuti koostöölepingu, mille kohaselt aitavad vastava eriväljaõppega üksuslased korraldada Domus Kinnisvaral Eesti kõige turvalisema kliendipäeva. Tegemist on Tallinnas Paide tn 9 asuva 4-toalise korteriga, mille vastu on huvi tundnud mitmed eriteenistused ja mis seetõttu vajas tavapärasest erinevat lähenemist. Kuna asjassepuutuv info on mõnevõrra salastatud, siis ei saa laupäeval 08.06.2013.a. toimuva klienipäeva kohta meediaväljaannetes mingit reklaami teha. Seetõttu on tegemist Eesti esimese kliendipäevaga, mida reklaamitakse vaid sotsiaalmeedias ning eelkõige kasutades vastavat videomaterjali.

Vt video: Paide tn 9 kliendipäeva ettevalmistamine