arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara ja SEB korraldavad uusarenduste infopäeva

1. märtsil kell 11-18 ootavad Domus Kinnisvara ja SEB sõbralikud spetsialistid kõiki kinnisvarahuvilisi Kristiine keskusesse uusarenduste infopäevale.

Uusarendus (Small)Infopäeval on pakkumisel üle 20 arendusprojekti. Kõikide projektide kohta on võimalik saada lisainfot, leppida kokku objekti külastusi, aga ka esitada ostu- või broneerimissoove. Lisaks jagavad sõbralikud eksperdid heal meelel infot kinnisvarahindade ja turu arengutrendide kohta ning vastavad kõikidele kinnisvaraküsimustele. SEB nõustajad vastavad laenuküsimustele ning lisaks ootab infopäeva raames registreerunud kliente hea laenupakkumine.

Oled uue kodu otsinguil või soovid lihtsalt teada, kui palju olemasolev maksta võiks – tule 1. märtsil kell 11-18 Kristiine keskusesse!

Lisainfo: info@domuskinnisvara.ee ja 506 5960 Lars Teas. Kohtumiseni Kristiines!

 

Enne kodulaenu lepingu sõlmimist tutvuge tingimustega aadressil www.seb.ee/kodulaen, vajaduse korral konsulteerige nõustajaga. Kodulaenu krediidi kulukuse määr on 2,82% aastas järgmistel näidistingimustel: laenu summa 40 000 eurot, tagastamise tähtaeg 20 aastat, lepingutasu 400 eurot, intressimäär 2,3% + kuue kuu EURIBOR.