arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Uus ja kodune 16 korteri ja katuseterrassiga kortermaja Mustamäe vaikses piirkonnas

Domus Kinnisvara alustas uute korterite müüki detsembris valmivasse kortermajja Mustamäel Kiili tn 12. Maja on eemal suurtest magistraalidest ja liiklusmürast. Vahetus naabruses asuvad koolid-lasteaiad ja poed teevad elu väga mugavaks – ei ole vaja läbida pikki vahemaid igapäeva toimetuste jaoks.

Korterite siseviimistluses kasutatakse kvaliteetseid materjale: põrandatel  naturaalne laudparkett (tamm), spooniga kaetud siseuksed ning pesuruumis keraamilised plaadid. Sanitaartehnika on Gustavsbergilt oma  tuntud headuses.

Tubade küte on lahendatud vesipõrandakütte baasil, mis teeb ruumid avaramaks radiaatorite puudumise tõttu. Madalad küttekulud tagavad kolmekordse klaasiga pakettaknad ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Energiaarvutusel põhinev energiamärgis vastab klassile B.

Enamus kortereid on rõdudega. Maja katusel on korteriomanike ühiskasutuses olev katuseterrass, kus on meeldiv soojal ajal lõõgastuda ja päikest võtta.

Rohkem infot projekti kohta vaata siit: kiili12.domuskinnisvara.ee või võta ühendust:

Neeme Liiva
527 2623
neeme.liiva@domuskinnisvara.ee