arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus alutab täna Peterburis

Pilt messilt SPB 1.11.2014Täna avatakse külastajatele Peterburi selle sügise tähtsündmus rahvusvahelise kinnisvara äris – International Property Show. Meie toimekas tiim koosseisus Jüri Aljas, Irina Salikova, Ekaterina Steptšenko ja Ingvar Allekand on kohal ja valmis. Käesoleva postituse tegemise ajal ehk paar minutit messi avamisest on Irinal ka esimene klient, kes Ida-Virumaa kinnisvaraküsimustes konsultatsiooni saab.

Tundub, et tulevad tegusad päevad.