arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara osales Kodumessil

Juba  eelmise aasta sügisel saime kutse osaleda Kodumessil, mis toimus veebruarikuu lõpus Tallinnas, Saku Suurhallis. Kaaludes, kas ikka osaleda, siis messi lõppedes leidsime, et osaleme ka uuel aastal toimuval messil.

Meie soov oli otse suheleda inimestega ja luua ????????????????)kontakte, et olla abiks ja pakkuda välja lahendusi  külastajate soovidele-vajadustele. Messi päevad olid erineva külastajate arvuga, kuid meid see ei heidutanud ja suhtlesime paljudega.

Suurem osa inimestest soovisid leida endale uut kodu ja neil oli huvi teada saamaks, milliseid pakkumisi messil tehakse. Kõige enam tunti huvi uuemate korterite vastu. Väiksem hulk inimestest soovis esmalt müüa enda praegune kodu ja samal ajal otsida uus kodu.

Meie kindel plaan oligi küsida külastajatelt, kuidas saame neile abiks olla, et siis neile teha personaalseid pakkumisi.  Samuti selgitada välja nende vajadused ja hiljem kontakti võttes pakkuda välja võimalikud lahendused. Saime mitmeid vihjeid, kellega ühendust võtta, et nõu anda kinnisvara müümisega seoses.

Pakkumiste arv on turul suur, kuid ikkagi paistab, et huvilised ei leia lihtsalt endale sobivat uut kodu. Kas ei sobi asukoht, planeering või kahjuks jäävad uuemate korterite hinnad paljude jaoks kõrgeks.

Arvame, et meie jaoks oli mess hea koht kontaktide loomiseks. Sellel aastal plaanis juba järgmised messid ja laadad, kus võib kohata Domus Kinnisvara aktiivseid maaklereid.

Autor:

Martti-Juse

Martti Juse
Kutseline maakler