arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus ja Swedbank looduses energiat ammutamas

Septembri keskpaigas tähistasime edukat koostöösuve Swedbankiga. Selle puhuks korraldas Swedbank Domus Kinnisvara Tartu büroo rahvale toreda väljasõidu Taevaskotta. Üheskoos kosutasime oma keha ja vaimu mõnusa matkaga lummavas sügiseses looduses. Taevaskoja on üks Eesti ilusaimaid looduslikke paiku, mis pakub oma külastajatele peale silmailu ka palju looduslikku energiat.

Peale heaDSC07886 seltskonna ning Taevaskoja lopsaka ürglooduse nautimise, saime ka üheskoos tagasi vaadata sellesuvise kinnisvaraturu parimatele paladele. Põhjaliku kokkuvõtte tegi meile sellest Domus Kinnisvara analüütik Kadri Lest. Oma kogemusi ja lõbusaid lugusid jagasid ka teised kolleegid. Ettekanne päädis meeldiva aruteluga, kus üheskoos saime targemaks, kuidas veel paremini oma tegemistesse panustada ning pakkuda teenuseid nii, et kliendid ikka ka edaspidi rahul oleksid.

Pärast paaritunnist matka ning kinnisvarateemalisi analüütilisi arutelusid, suundusime Swedbanki poolt korraldatud õhtusöögile. Kinnisvarateemalised arutelud jätkusid ka õhtusöögilauas ning Taevaskoja loodusest saadud energia sai veel lisa mahlakast sealihast saadud maitseelamuste näol. Vabas looduses maitseb toit muidugi eriti hästi, kuid kui kõhutäiteks pakutakse mõnusat grill-liha ja selle juurde mundris kartuleid, siis jätkub juttu kauemakski.

DSC07854Teadagi on usinate tööinimeste hädavajalikumaks relvaks tugev tervis ja energia. Just taoline matk kaunisse loodusesse kosutab meid vajaliku energiaga ja motivatsiooniga, et ka eelseisvad hämarad sügispäevad edukate tehingutega täituksid.

Domus Kinnisvara kollektiiv tänab Swedbanki selle toreda energiasüsti eest, mis leidis aset meeldiva ning huvitava koosviibimise näol. Veel enam täname aga eduka koostöö eest, mida loodame jätkata ka edaspidi.

.