arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Hea hinnaga uued korterid Lasnamäel Ümera tn 28

umera-28_pilt-3_PO8cu0GkDomus Kinnisvara alustas uute korterite müügiga Lasnamäel Ümera 28 kortermajas. Kaasaegsed ja kvaliteetsed lahendused ning soodne hinnatase on klientide poolt väga hästi vastu võetud ja omaniku on leidnud juba 9 korterit. Aasta lõpus valmiv maja on 9-korruseline. Esimesel korrusel on panipaigad ja 12 avatud parkimikohta. Hooviparklas on lisaks 30 parkimiskohta. Majas on kokku 64 korterit, millest pooled on kahe- ja pooled kolmetoalised.

Korterite siseviimistluses kasutatakse naturaalseid materjale: põrandaid katab naturaalne tammeparkett, siseuksed on kaetud tammespooniga. Enamusel korteritest on eraldiseisev köök. Suurt tähelepanu on pööratud energiasäästule – kolmekordse klaasiga aknad ja soojustagastusega ventilatsioon aitavad peredel kõrvalkuludelt kokku hoida aastas sadu eurosid. Veel on Ümera 28 kortermajas oluliselt parem heliisolatsioon võrreldes vanemate elamutega.

Soodsa hinnaga korterid pakuvad võimalust vahetada vana kodu uue vastu vaid väikese lisakuluga. Domus Kinnisvara aitab müüa teie olemasoleva korteri või maja ning osta uue kodu Ümera 28 kortermajja. Kõikidele uue korteri ostjatele pakume maaklerteenust tavahinnast 25% soodsamalt!

Samuti on võimalik kokku leppida, et Domus Kinnisvara ostab teie olemasoleva kodu ja saadud raha saate kasutada uue korteri ostuks.

Täpsemalt vaata projekti kodulehelt: umera28.ee

Küsi lisa meie sõbralikelt maakleritelt Marttilt ja Neemelt:

Neeme-Liiva

Neeme Liiva, 52 72 623

neeme.liiva@domuskinnisvara.ee

Martti-Juse

Martti Juse, 521 4362

martti.juse@domuskinnisvara.ee