arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Soodsaimad uued korterid Lasnamäel – kliendipäev 14.11. kell 11.00 – 14.00

Ehitajad on oma tööd lõpetanud ja Ümera 28 kortermaja on valmis! Soodsaimad hinnad, eraldiseisvad köögid, energiasäästlikud lahendused ja madalad ülalpidamiskulud on vaid mõned märksõnad, mis eristavad Ümera 28 elamut teistest uutest kortermajadest.

Tule kohale  tutvu oma uue koduga 14. novembril kell 11.00 – 14.00.

Meie sõbralikud maaklerid vastavad kõikidele Teie küsimustele ning tutvustavad põhjalikult selle maja eeliseid. Aitame Teid ka vana korteri müümisel või vahetamisel uue kodu vastu.

Lisainfot küsi:

Neeme Liiva, 52 72 623

neeme.liiva@domuskinnisvara.ee

Martti Juse, 521 4362

martti.juse@domuskinnisvara.ee