arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Suurte terrassidega uued korterid Nõmme mändide all

terrass2Nõmmeliiva Kodud asuvad privaatses ja looduslähedases elukeskkonnas Nõmmel, Liiva asumis. Kaks identset väiksemat 9 korteriga elamut ja üks suurem maja 16 korteriga on planeeritud tiheda ja väärtusliku haljastusega alale, mida täiendatakse uute puude ja põõsastega.
Hoonete välisseinad on monteeritavatest betoonelementidest mis on soojustatud ja kaetud nii heledate kui tumedate tsementplaatpindadega, aktsendiks vertikaalne peitsitud laudvooder. Valikus on erineva planeeringuga, kõrge viimistluskvaliteediga, 1- kuni 4-toalised korterid, enamus nendest suurte terrassidega. Kolme maja peale kokku ehitatakse 34 korterit, millest osa paikneb kahel tasapinnal. Korteritesse toovad rohkelt päikesevalgust ning avarust terrassid ja klaaspinnad. Majade viimase korruse korterid eristuvad teistest erakordselt kõrgete lagedega.

Majade küte on lahendatud gaasikütte baasil.

Kinnistu hoovis on istepingid, laste mänguväljak koos ronimisseina, liivakasti, karusselli ja vedrukiikedega.

Korterelamud on piiratud aiaga, sissepääs on läbi 3 automaatikaga lükandväravat autodele ja 2 jalgvärava.

Nõmmeliiva korterelamud jäävad eemale kesklinna suurest liiklusmürast, mistõttu on see ideaalne keskkond vaikust hindavale inimesele. Samas jäävad elamute lähedusse ühistranspordipeatused, Liiva rongijaam ning Järve kaubanduskeskus – kõik on mugavalt käe-jala juures. Lähimad bussipeatused on Viljandi maantee ääres ja Järve Selveri juures. Nõmmeliiva kodust lõunasse jääb ülelinnalise tähtsusega roheala Liiva mets, väikese jalutuskäigu kaugusele Oravamäe park ja valgustatud Järve terviserajad.

Majad valmivad sügisel 2016 – Sinu uus kodu Nõmme mändide all!

Vaata ka: www.nommeliiva.ee

Lisainfot küsi:

Neeme-Liiva

Neeme Liiva, 52 72 623

neeme.liiva@domuskinnisvara.ee

Evely_Lai

Evely Lai, 5696 6996

evely.lai@domuskinnisvara.ee