arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Domus Kinnisvara kutseliste maaklerite rida täienes taas

Tänavusel kinnisvaramaaklerite kutseeksamil osales kokku 32 maaklerit, kellest 8 sooritasid eksami koheselt esimeses voorus. Nendest kaheksast neli olid Domus Kinnisvara tublid maaklerid. Domus kinnisvara väärtustab kutsetunnistuse olemasolu ning koolitab oma maaklereid selleks, et pakkuda kõikidele meie klientidele parimat vahendusteenust. Domus Kinnisvaras on hetke seisuga 17 kutselist maaklerit ja 13 kutselist hindajat.

Kutseeksami läbisid Tartu büroost  Eesti Maaülikooli taustaga Kadri Lest ja Kristo Kivisalu. Tartu kontoris töötab kokku neli kutselist maaklerit.

Viljandi kontoris töötab kokku kuus töötajat ja nüüd omavad nad kõik kutsetunnistust. Eksami sooritasid Li Otsing ja Ülle Mainsoo.

Kutsetunnistused anti pidulikult üle Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja aastalõpupeol, kus lisaks tunnustati uusi koja liikmeid ja aasta maaklerit.

Palju õnne ja tuult tiibadesse!

IMG_0638