arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kivimäe Kodu sarikapidu

Iga kord, kui ma sõpradega purjetama lähen paneb mind imestama vana meremeeste komme kallata Vanakesele lonks meelehead üle parda. Imestama ei pane mitte komme, vaid just järjekindlus, kuidas meremehed seda aegade hämarusest pärit traditsiooni järgivad. On ju kaasaegne meresõidutehnika niivõrd palju arenenud, et teoreetiliselt võiks loota ka ilma üleloomulike jõududeta hakkamasaamisele. Kinnisvaraarenduses on juba mõnda aega tempo nii kõvasti peale keeranud, et traditsioonid kipuvad ununema. Ent möödunud neljapäeval pidasime Nõmmel Sihi 122 ehitatava Kivimäe Kodu sarikapidu.

Esmapilgul eiIMG_0905 mõistnud ma isegi, et see vormilt lihtsakoeline üritus, oli tegelikult väga sisukas. Kaasaegne ehitustehnoloogia ning kõikide ISO standardite kohaselt rakendatav projektijuhtimine ei peaks jätma ruumi ajastute tagustele toimingutele, millel ehituspäevikus sisuliselt kohta pole. Aga sarikapidu võimaldas tellijal korraks saada kokku ka nende meestega, kes igapäevaselt kivi-kivi haaval loovad seda kvaliteeti, mida me oma klientidele pakkuda tahame. See oli väga meeldiv, kui minu tänusõnad ehitajatele leidsid sooja vastuvõtu. Veendusin veelkord, et selle arhitektuuripärli korrektne teokstegemine ei ole YITis ainult direktorite või projektijuhti mure, vaid kogu meeskond on selle nimel väljas. Äitäh.