arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kodumaja kutsub Domuse kliente külla

Tartut on ikka tuntud väikese puust linnana, kuid Eesti Puitmajaliit otsustas puitmajasõbratiitli anda hoopis Tartu linna külje all asuvale Ülenurme vallale. Tartule mõnusaks „eeslinnaks“ muutunud Ülenurme on tõesti sõbralik ja tore elukoht. Siin on hea välja puhata Tartu vaimust ja turvaline kasvatada lapsi.

silmapiiri-26-ko__a__o__a__ginurk_2955Just Ülenurme aleviku südamesse ehitab mõnusaid kodusid ka Domus Kinnisvara partner Kodumaja. Kodumaja ettevõtted on pühendunud elamute ehitusele alates 1995. aastast. Selle ajaga on ehitatud enam kui 5 500 kodu. Kuigi 95% ehitatud eluruumidest asuvad Skandinaavias, kuhu muuhulgas ehitati ka maailma kõrgeim puithoone, soovib Kodumaja siiski Eesti ettevõttena ka Eestisse kodusid rajada. Just selle tõttu on Kodumaja Ülenurmes käima lükanud Päevalille elamurajooni ehituse.

Domus Kinnisvara kutsub kõiki oma kliente Ülenurmesse Kliendipäevale tutvuma Kodumaja ehitatud elamutega. Privaatsed ja energiatõhusad nelja pere elamud asuvad vaiksetel Päevalille ja Silmapiiri tänavatel. Pakkuda on kolme- ja neljatoalised korterid. Läheduses on koolimaja, staadion, põllumajandusmuuseum ja vallamaja, naabriteks ainult eramud. Kõigest mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel asuvad lasteaed, kauplus ning rongi- ja bussipeatus. Majad on maaküttega ning sealt tulenevalt on küttekulud väga väikesed. Silmapiiri 26 elamus asuvatele korteritele on ehitaja poolt 5 aastat garantiid.  Vaata lisainfot SIIT.

Kliendipäev toimub 06.03.2016 algusega 12.00 Silmapiiri 26 elamus.

Vajalik on kliendipäevale eelregistreerimine.

IMG_2798                                                           IMG_3577

KRISTO KIVISALU                                                                  MARGE TÕNNIS
kristo.kivisalu@domuskinnisvara.ee                                       marge.tonnis@domuskinnisvara.ee
5373 3475                                                                              503 0023