arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Weekend tõmbab Pärnu üürituru käima

 Tänases Pärnu Postimehes ilmus artikkel suvise Weekend Festivali ja üürituru seosest, kus meie Pärnu kontori hindaja Piret Rondo andis ka omapoolse kommentaari. 

Suviste üürikorterite broneerimine on juba alanud ja kui aastaid on olnud suvepärnakate jaoks kõige magusam kuu juuli, on nüüd 4.–6. augustini toimuva Weekend Festivali tõttu tõusnud tulipunkti augusti esimesed nädalad.

Mullu maksis festivali ajal korteri üürimine keskmiselt 500 eurot, nüüd ollakse valmis välja käima kuni 700 eurot.

Domus Kinnisvara hindaja Piret Rondo teatel laekus talle esimene Weekend Festivali külastaja üürisoov juba detsembris. “Nüüd tuleb Weekendiga seoses kirju ja küsimusi iga päev. Isegi korterite müügikuulutuste peale saadetakse vene- või soomekeelseid pakkumisi, et äkki saab neid festivali ajaks üürida,” selgitas Rondo.

Tema hinnangul on osa püsiklientidest üürikorterite omanikke jäänud ootele – ehk saab oma elamisele mais parema üüripakkumise. Noored eelistavad korterit hotellile, sest Pärnusse sõidetakse sõpruskonnaga ja soovitakse olla üheskoos.

Samal ajal näitas eelmine aasta, et Weekendi külaline ulmelist hinda ei maksa: tuhande euro eest jääb tavaline kolmetoaline seisma.

Täismahus artikli on võimalik lugeda Pärnu Postimehest.

( Artikkel ilmus Pärnu Postimehes 02.03.2016, autor Silja Joon)