arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Nõmmeliiva Kodud loovad mõnusa tunde

no%cc%83mmeliivaJärve Selveri vahetusläheduses, hubasust loovate mändide all asub Nõmmeliiva Kodud. Suurele kinnistule on ehitatud üksteisest piisavalt kaugele kolm korterelamut. See on ideaalne kodukoht vaikust hindavale inimesele. Asudes  eemal suurtest teedest on kõik siiski mugavalt käe-jala juures.

 

Hinnatud vaikne ja roheline piirkond

Nõmme on hinnatud elamupiirkond oma rohelise ümbruskonna, metsateede ja terviseradadega, võimalusega alustada sportimist otse kodust. Nõmmeliiva majade vaheline ala on kauni haljastusega, mida täiustatakse noorte puude ja põõsastega. Privaatne kinnistu on piiratud aiaga ning mõeldes peredele ei puudu siit ka laste mänguväljakud. See on koht, kus lastel on hea ja turvaline üles kasvada.

Suured kolmetoalised korterid

Mõeldes peredele on Nõmmeliival eriliselt suured 3-toalised korterid suurusega 88-92 ruutmeetrit. Väga hästi läbimõeldud planeering koos suurte akendega loob õdusa tunde. Enamus korterites on suured rõdud või terrassid ning mõnusad männimetsa vaated. Saab nautida kohvi hommikuterrassil  või hoida lastel silm peal õhtuterrassil. See on kodu, mis loob mõnusa tunde.

www.nommeliiva.ee