arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Alustas uus kinnisvaraportaal Kinnisvara24

Eelmisel nädalal andis avapaugu Ekspress Grupi ja kinnisvarabüroode poolt asutatud uus kinnisvaraportaal Kinnisvara24, kus on üle 15000 kuulutuse ning iga päev lisandub keskmiselt 100 uut kuulutust. See on portaal, kus saab kõige esimesena teada uutest pakkumistest, sest seal ilmuvad kuulutused 2 päeva enne teisi.

Uus portaal tõmbab kinnisvaraotsijaid ligi uuendusliku ja lihtsa kasutajaliidese ning otsingumootoriga. Otsingusüsteem erineb vanade portaalide omadest – kinnisvaraobjekte on lihtsam leida ning objektide sirvimisel tuleb teha senisest vähem klikke. Tavakuulutuse avaldamine on Kinnisvara24 portaalis praegu ka tasuta.

“Eestis tehakse ligikaudu pooled kinnisvaraportaalide külastustest mobiili või tahvelarvuti vahendusel ja selliste kasutajate osakaal kasvab pidevalt. Kinnisvara24 arendamisel oleme selle trendiga arvestanud ja kasutajad on meid hästi vastu võtnud. Nädalas vaadatakse Kinnisvara24-s erinevaid kuulutusi kokku ligikaudu 160,000 korral. Kuulutuste vaatamiste arv kahekordistub praegu iga nädalaga”, kommenteeris turuletulekut portaali tegevjuht Paavo Heil.

Kinnisvara24 lähtub portaali arendamisel põhilisest– lihtsus, arusaadavus, võimalikult vähe häirivat reklaami ja taskukohane teenuse hind. “Kasutusmugavus on iga internetiportaali puhul hügieenitegur.  Lisaks mugavusele on aga hulk teisi põhjuseid, miks meie kasutajate arv kasvab. Kasutajatele meeldib funktsioon “kodud minu lähedal”, mis leiab kasutajast kahe km raadiuses asuvate kinnisvaraobjektide müügi- või üüripakkumised või funktsioon “näita ülehomseid kuulutusi”, loomulikult kaardiotsing, kinnisvarablogi jpm”, lisas Heil.

Kinnisvara24.ee eesmärk on olla Eesti parim kinnisvaraportaal, mida on kõige mugavam kasutada ja mis annab tarbijatele kõige rohkem ning mitmekülgseimat infot kinnisvara kohta. Portaali haldab Kinnisvarakeskkond OÜ, mis kuulub Ekspress Grupile ja Eesti suurematele kinnisvarabüroodele.

www.kinnisvara24.ee