arrowarrow2backtotopDeutschdropdownEnglishEspañolEestifacebookSuomiFrançaiskarge-service1karge-service2karge-service3karge-service4large-channelslarge-dayslarge-growthlarge-photoslarge-searchlarge-teamlarge-tvlocation-homelocationlocation2logo_domusmailphonephone2PortuguêsquoteРусскийsearchticktwitteryoutube

Kvissentali Kodud on ostjate seas populaarsed

Tartu hinnatud Kvissentali uuselamurajoonis on Villaare OÜ projekti „Kvissentali Kodud“ raames valminud kaks esimest elamut Klaose tänaval. Klaose tn 4 ja 6 elamutes oli maja valmimiseks juba enamik ridaelamubokse müüdud ning nüüdseks on uue omaniku leidnud kõik Klaose tänavasse rajatud mõnusad kodud.
 
Järgmise etapina on valmimas juba lähikuudel Aeru 1 ja Aeru 3 elamud. Tüübilt on elamud sarnased eelnevatega, igas majas on 4 ridaelamuboksi ning 2 kompaktset korterit. Kõikide elamute puhul on energiaklassiks B, seega küttekulud on madalad. Katustele on paigaldatud päikesepaneelid, mis esmajärgus katavad elanike energiavajaduse ning ülejäägi puhul müüakse energia vooluvõrku tagasi. Elamud on soojustatud uue põlvkonna soojustusmaterjaliga SPU ning välisfassaad viimistletakse imiteeriva kivifassaadiplaadiga, mis annab fassaadile pikaajalise vastupidavuse. Rõdud ja terrassid on praktilistel kaalutlustel valmistatud puidust.
 
Aeru 1 elamus on saadaval veel üks ruumikas neljatoaline korter ning kahetoaline korter, mille lisaboonuseks on oma muruala ja suur terrass.
 
Aeru 3 elamus on pakkuda üks neljatoaline ridaelamuboks ning 2 kolmetoalist boksi, mille suureks plussiks on võimalus teha köök eraldi elutoast või siis avatud köögiga variandi puhul tekitada lisaruum, mida siis kasutada külalistetoana või kodukontorina.
 
Kuna Kvissentali Kodud on klientide seas osutunud väga populaarseks, on arendaja alustanud ka juba järgneva maja ehitusega aadressil Aeru 5. Uues elamus on kodusid igale maitsele – ruumikad 4-toalised otsaboksid suurema murualaga, klassikaline 4- või 3-toaline ridaelamuboks või kompaktne 3-toaline korter sauna ja terrassiga ühel tasapinnal.
 
Kõikidel huvilistel on võimalik Kvissentali Kodudega tutvuda kliendipäeval 26.05.2018 kell 12.00-15.00.